Son eklenen

FACEBOOK ÜZERİNDEN NASIL PARA KAZANILIR

Sosyal medyanın nerdeyse başlangıcı olan Facebook internetten para kazanma yollarından biridir. Bu yazımızda Facebook'tan nasıl para kazanılır bunu anlatacağız. Facebook'tan para kazanmanın birçok yolu vardır, özellikle yüz milyonlarca kullanıcısını göz önünde bulundurursak, büyük bir platform ve büyük bir reklam pazarının farkına varabiliriz.

Bir internet siteniz veya blogunuz varsa bunun tanıtımını Facebook üzerinden yapabilirsiniz. Affiliate yani pazarlamayla uğraşıyorsanız da markanızın tanıtımını yine Facebook üzerinden yapıp milyonlarca kullanıcıya kolaylıkla erişebilirsiniz. Ama para kazanma yöntemi bu kadarla sınırlı değil, Facebook ile iş ortaklığı yapan birçok site var bunlardan birtanesi; Zazzle yardımıyla My Merch Store.
Zazzle sayesinde bir ürünü ücretsiz bir şekilde tasarlayabiliyor ve dizayn edebiliyorsunuz, sonrasında bunu Facebook sayfanız üzerinden paylaşıp satışını yapabiliyorsunuz.

Cafe Press' i deneyip online mağazalar aracılığıyla satışlar yapıp para kazanabilirsiniz, bu da Facebook üzerinden satış yapmanın yani para kazanmanın sadece bir yolu. Ether Facebook üzerinden kazanç sağlamanın farklı bir yolu. Ether sizin Facebook uygulamanıza bir program eklemenizi istiyor ve bu program üstünden insanlara istedikleri konular hakkında tavsiye vererek kazanç sağlayabilirsiniz fakat bu yol en zor yollardan biridir.


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu