Son eklenen

11 NETFLİX DİZİ ÖNERİSİ

1.MACERA-GENÇLİK dizilerini seviyorsanız THE END OF F***ING WORLD tam size göre biz dizi. Gerçekten inanılmaz sürükleyici bir dizi. 17 yaşındaki James normal gözükse de birazcık psikopat hatta baya. Çocukluğundan beri hep birini öldürmek istemiş ve kendine bir av belirlemiş sonra o avla bir serüven başlar. Dizi biterken ne diziymis beee diye tepki verdiğinizi duyar gibiyim.
2. BİLİM-KURGU dizilerine müptelaysanız BLACK MIRROR dizisini rahatlıkla öneririm. Her bölüm birbirinden bağımsız olarak devam etmektedir. Ve günümüz teknolojisini geliştirip hayatımıza uyarlanmasını konu edinen bir dizidir.

3.Mezheplere,dinlere ve hayatlara merakınız varsa UNORTHODOX dizisini öneririm. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizi Yahudilerin ve Satmaar isimli bir cemaate mensup genc bir kızın dünyasını anlatıyor.

4. GENÇLİK-DRAMA tarzı bir dizi arıyorsanız 13 REASON WHY çok iyi bir tavsiyemdir. Ilk sezon su gibi geçse de ilk sezonun verdiği tadı hiçbir sezon veremeyecektir. Hani olur ya bir diziye başlarsınız ilk sezonu çok iyiydi ama diğerleri leşti dersiniz,biraz öyle…

5. GERİLİM-DRAMA -TERÖR konulu filmler seviyorsanız. KALİFAT dizisini öneririm.Bir İsveç gerilim dizsidir. İsvec’te bir terör saldırısının planlandığına dair ipucu alan İsveç güvenlik servisi ajanı Fatima ve Suriye de savaştan kaçmak isteyen Serpil’in hikayesini anlatyor. Benim çok tarzım olamayan bir filmdi fakat asla pişman olmayacaksınız.

6. BİLİM KURGU-FANTASTIK-DOGA USTU dizilerini seviyorsanız THE OA tam size göre bir dizi. 7 senedir kayıp olan ve gözleri görmeyen bir kızın bulunması ve kızın nedense artık gözlerinin görüyor olmasını anlatan bir dizi. EF-SA-NE

7. MİSTİK olayları dizileri seviyorsanız ATİYE dizisini öneririm. Dizi su gibi akıp gidiyor.Benim görüşümce izlediğim en güzel Türk dizilerinden biriydi. Oyunculuklar efsaneydi.

8.  AMERİKA SUÇ dizilerini seviyorsanız.THE BLACKLIST şuana kadar izlediğim en güzel dizi. Günümüzün yüksek profilli suçlusu Reymond Reddingtonın kendini gönüllü FBI a teslim etmesini anlatır. Yasal dokunulmazlığının karşılığında listedeki azılı suçluluların organizasyonunu FBIa anlatır . Ve dizi su gibi akar, her bölüm inanılmaz dahice kurgulanılmış suçluları izleriz.

9. İNGİLİZ KRALİYET ailesine düşkünlüğünüz ya da aile yaşantısına ilginiz varsa THE CROWN’u kesinlikle ama kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.Dizi bitmesin diye bir bölüm bölüm izliyorum yani o kadar. Kraliçenin hayatını konu ediniyor.

10. FANTASTIK ve ay canım sıkılıyor öyle biraz boş yapiyim türde bir film izlemek isterseniz. LOST IN SPACE tam size göre bir dizi. Yabancı bir gezegene zorunlu iniş yapan Robinson ailesi tüm engellere rağmen hayatta kalmak ve gezegenden kacmak icin mucadele eder. Ama cevreleri gizli tehlikelerle doludur.

11. CİZGİ FİLM TARZI BİLİM dizileri seviyorsanız,RICK AND MORTY tam size göre. Inanılmaz zeki fakat alkolik olan bilim adamı Rick yani Dede.Başka dünyalara ve alternatif boyutlara çılgın kaçamaklar yaparken huysuz torunu Morty’i de zorla yanında götürür.Eğer bilime karşı ilginiz varsa rahatlıkla önerebilirim.


9 Yorumlar

  1. Tavsiyelerin için teşekkür ederim.

    Bu arada Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorum için teşekkürler Blogbeyi sizinde bayramınız mübarek olsun.

      Sil
    2. Rica ederim blog kardeşim her zaman :)

      Sil
  2. Blogger Gazetesi'ne ekleyeceğim. Seçimler muhteşem. Ayrıca Blacklist göz kırpıyor. 7. sezonun son bölümü de harikaydı!

    YanıtlaSil
  3. kalifat ve rick morty yi izlemedim. izlerim :) blacklist hastasıyım yaaa :)

    YanıtlaSil
  4. Harika diziler :)THE END OF F***ING WORLD favori dizim bu listede. Rick and Morty de süper komik bir dizi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin kadar yorum yapamasak da dizileri elimizde geldiği kadar bir makale çıkarttık :) Teşekkürler yorum için

      Sil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu