Son eklenen

Acer Aspire 7 Oyun Bilgisayarı Teknik Özellikleri

Şimdilik sadece Hindistan pazarlarında satışa çıkarılan Acer Aspire 7 Oyun Canavarı 730 Dolardan satılıyor. Ve bu sadece başlangıç fiyatı oluyor. 15,6 inç ekranı, 2,15 kg ağırlığı, son derece ince çerçevesi, oyun için tasarlanmış klavyesi ile bu diz üstü bilgisayar bir harika. Acer toplamda 4 varyant olarak bu cihazı piyasaya sürdü ve her 4 model laptop FlipKart üzerinden siparişlere açık.

Acer Aspire 7 Oyun Bilgisayarı Teknik Özellikleri

Oyun için tasarlanan tüm bilgisayarlarda olduğu gibi Acer modelinde de çok iyi işlemci ve GPU Grafik işlemci var. 9.nesil Core i7 işlemciye alternatif olarak AMD Ryzen 3000 de kullanan firma, oyun bilgisayarlarını üretmede bilgeleşmiş bir şirkettir. Daha önceki modelleri olan Predator ve Nitro modelleri, kasma donma sorunu olmadan milyonlarca oyun severi memnun etmeyi başardı.

En İyi Oyun Bilgisayarı
Ful HD ve ince kenarlı 15.6 inç ekranı ile gelen bu bilgisayarda yeni ve ACER tarafından geliştirilmiş özel yazılımlar var. Mesela Color İntelligence yazılım, Exa Color yazılımı ve BlueLight Shield teknolojisi bu makinede buluşuyor.

Süper işlemci süper RAM ve Ekran Kartı
1 TB M.2 PCIe SSD diske sahip cihazda RAM olarak da 32 GB'a kadar DDR4 (SO-DIMM) RAM bulunuyor. Yeni oyunların RAM ihtiyacı son derece fazla. Çünkü yazılımların detayları ve kalitesi yükseldi. Bir diğer sürümünde ACER 9. Nesil i5 işlemciyi de kullandı. Tabi ki bu daha ucuz olması için. Şirket, bu cihazda en yeni NVIDIA GeForce GTX grafik kartı ile güçlendirilmiştir. Acer Aspire 7, HDMI ve USB 3.2 bağlantı noktalarının yanı sıra MU-MIMO teknolojisine sahip Wi-Fi 6'yı da bu canavarda yerini alıyor. Ortam ışığının az olduğu şartlarda bile Acer Aspire 7 Oyun Canavarıyla kesintisiz oyun oynayabilirsiniz. Pilini doldurduktan sonra 8.5 saat kesintisiz kullanım imkanı var.

Sonuç olarak ister 9.nesil Core i7 işlemci kullanan modelini, isteseniz de AMD Ryzen 3000 model işlemciyi kullanan modeli satın alın, oyun deneyimini en üst konforda yaşayacağınız kesin. ACER oyun oynamayı seven kitlenin beklentilerini çok iyi şekilde algılayan firmalardan biridir.



11 Yorumlar

  1. İyimiş bilgisayar keşke sponsorun olsaymiş

    YanıtlaSil
  2. Bilgisayardan çok fazla anlamam ama benim oğlanın elinden kurtardığım kör topal idare ettiğim bir laptop var. cd takma yerini bozmuş :) enter tuşunun birini sökmüş :) kalan sağlar bizimdir diyip kullanmaya devam :)

    YanıtlaSil
  3. Keşke benimde olsa :) Biraz oyun oynar kendimi iyi hissederdim. :D Şuanki bilgisayarda tarayıcıların hepsini açınca fan fıttırıyor :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim pcde 7 senelik keşke benimde bir tane olsa. Acer yetkilileri o kadar reklamınız yaptık iki tane gönderin blogbeyi ve ankarapostasina :)

      Sil
    2. Yollasınlar da rahata kavuşalım :)

      Sil
    3. Sayın acer yetkilileri buradan size sesleniyoruz reklamın iyisi kötüsü olmaz. İki tane pc istiyoruz :)

      Sil
    4. İki tane acer pc gönderecekler beceremediler :)

      Sil
  4. Güzel makina. RAM miktarı baya iyimiş.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu