Son eklenen

MOBROG İLE PARA KAZANMAK

İnternetten para kazanmak isteyenler için tercih edilebilir pek çok alternatif bulunur. Onlarca site ya da uygulama sayesinde özellikle evde bulunduğunuz bu karantina günlerinde güzel kazançlar sağlamak mümkün olabilir. İnternetten para kazanma kapsamında değerlendirilebilecek alternatiflerden biri de Mobrog’dur.

Mobrog ile para kazanmak, online yayınlanan anketlere katılmak sayesinde mümkün olur. Bu şekilde hem anketlere katılarak para kazanabilirsiniz hem de görüşlerinizi başka insanların görebileceği şekilde belirtmiş olursunuz.

Mobrog Nedir?

Mobrog online bir anket doldurma platformudur. Para kazanmak isteyen kişiler için onlarca anket doldurma platformu bulunur. Ancak bu platformlar arasından pek azı güvenilir olarak nitelendirilir. En güvenilir yerlerden biri olan Mobrog, kullanımı hayli kolay ve yerel dil desteği sunan ender platformlardan birisidir.

Düşük bir alt ödeme limitinin olması ve yaptığı ödemeleri çok hızlı şekilde gerçekleştirmesi, Mobrog’un kullanılabilir bir site olmasını etkileyen başlıca faktörler. Ayrıca site basit tasarımı olması ve kafa karıştırıcı unsurları bulundurmaması nedeniyle kullanım açısında da oldukça kullanıcı dostu şekilde tasarlanmış.

Mobrog İle Nasıl Para Kazanılır?

Mogrog ile para kazanmak anket doldurma prensibine dayanıyor. Kullanıcıların doldurdukları anketlerin karşılığında ödül verilmesi sistemi ile işleyen site, kayıt işlemi tamamlandıktan hemen sonra kullanılmaya başlanabiliyor. Siteye kayıt olma esnasında verilen bilgiler esas alınarak önerilen anketler kısa süre içinde kullanıcılara iletiliyor. Belirtilen kurallar dâhilinde anketi dolduran kullanıcıların hesaplarına da her anket başına değişen tutarlar ödül olarak ekleniyor.

Farklı anket sitelerine göre daha sık anket gönderimi yapan Mogrob, buna bağlı olarak kazanç elde etme ihtimalinin güçlenmesini sağlıyor. Kayıt esnasında verilmek sorunda olan demografik bilgilerin doğru olması bu aşamada çok önemli. Tamamen bu bilgiler baz alınarak yöneltilen anketler doğru bilgi verilmesi kapsamında sayı olarak artış gösterebiliyor.

Mobrogla para kazanmak sadece anket doldurma ile de sınır değil. Ayrıca içerisinde arkadaş davet etme sistemini de barındıran site, anket kazançlarına ek olarak bu işlem için de fazladan bir ödeme yapabiliyor. E-posta ile davet şeklinde mümkün olan arkadaş davet etme, davet edilen kişinin siteye kayıt olması ile son buluyor ve bunun karşılığında yaklaşık 1 dolar ek kazanç sağlanmış oluyor.

Mobrog tarafından sunulan yarışmalar da ek kazanç sağlamak için değerlendirilebilecek bir diğer alternatif. Sitenin sosyal medya hesaplarından zaman aman duyurulan yarışmalar, site üyelerinin kazançlarını artırmak amacı ile düşünülmüş. Genellikle ayda ya da 15 günde bir kere düzenlenen yarışmalar, 10 dolara kadar ödül verebiliyor. Çok kısa bir soruya yanıtlamak şeklinde yapılan yarışmalar, üyeleri aktif olarak sistemde tutma amacı güdüyor. Bu sayede hem sisteme eklenen anket sayısında artış oluyor hem de kullanıcılar daha çok anket doldurarak kazançlarını artırma fırsatı yakalıyor.

Mobrog İle Ne Kadar Para Kazanılır?

Anket başı 5 dolara kadar ödül verebilen Mobrog ile para kazanmanın bir üst sınırı bulunmuyor. Tamamen yayınlanacak anket sayısını ve anketlere katılım oranına göre belirlenen kazanç, kişilerin çabasına bağlı olarak değişiyor. Site içinde sunulan anketlerin tamamlanması yaklaşık 10 dakika sürüyor. Bu süre ankete göre biraz daha uzun ya da kısa olabiliyor.

Anket kullanıcılara ulaştığında, tamamlandığında ne kadar ödül verileceği de belirtilmiş oluyor. Çoğunlukla 1 veya 2 dolar tutarında ödenen ödüller, aylık ciddi miktarlarda kazanç sağlanmasını mümkün kılıyor.

Mobil ve masaüstü cihazların hemen hepsinde kullanılabilen Mobrog, en düşük ödeme limitinin aşılmasından sonra kazandığınız ücretleri farklı ödeme türlerinden biriyle kişilerin hesaplarına gönderiyor.

18 Yorumlar

  1. Blogspota niye geçiş yaptınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanat pencerem geçen hafta indeksleme sorunum vardı acab dedim domain kaynaklımı diye kaldırdım. blogspot.com'a geri dönüş yaptım. Bir süre böyle gitsin

      Sil
    2. İndeksle sorunu bende baştan beri var 200 e yakın yazım var sadece 40 tanesi dizine eklenmiş.


      Temayı satın mı aldın

      Sil
    3. Temayı geçen sene satın almıştım. Ben hiç warez tema kullanmadım. Geçen hafta onepress diye tema aldım. Onu yükledikden sonra indeksleme sorunu bende de başladı. Eski temayı yeni yükledim. Şuanda sonuç iyi gibi

      Sil
    4. Bir türlü kendime göre bir tema bulamadım en son kullandığım çok güzeldi ama indeks sorunundan dolayı değiştirme durumunda kaldım umarım kendime göre bir tane bulurum onlarca denedim ama bulamadım bir türlü

      Sil
    5. Onepress blogger temayı kullan iyi sonuçlar aldım. Bunun freee versiyonunu indir ve kullan

      Sil
    6. Öneriniz için çok teşekkür ederim şimdi deneyecem

      Sil
    7. Featured post ta sıkıntı var . Çok güzel tema geniş imkankr sağlıyor

      Sil
    8. {getFeatured} $label={recent} burayı değiştirme

      Sil
    9. değiştirmedim zaten gene hatalı

      Sil
    10. Seni de uğraştırdım . Kusura bakma. Hakknı helal et.

      Bu eski kullandığım tema ile bir iki ay daha kullanmaya karar verdim. Diğerlerinde çok sıkıntı çıkıyor . bu kullandığımdada sıkımtı var ama tasarımı hoşuma gittiğinden bir kaç ay daha bu temayı kullanacam

      herşey için teşekkür ederim

      Sil
  2. Maalesef Mobrog ülkem için geçerli değil. Ödül de harika ...

    YanıtlaSil
  3. Siz kullanıyorsanız Mobrog, sizin referansınızla katılmak isterim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Recep bey üye değilim search console aramalarda gördüm mobrog diye arama vardı nedir diye araştırma yaptım.

      Sil
  4. mobrog adına ilk defa rastladım.
    eskiden yaptıgım anketler olmuştu mailime gelen sitelerden.ücretler düşüktü birikmesi gerekiyordu..derken paypal cekildi türkiyeden falan filan.. sonucta anket yapma işine son verdim.hiç para kazanmadan hem de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bir kaç tane anket şirketine üye oldum kesinlikle para falan alamadım.

      Sil
  5. Damlaya damlaya göl olur demişler :) Denemek lazım

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu