Son eklenen

YENİ ÇIKAN 3 PC OYUNU

2020 senesinin ilk ayları önemli video oyunlarının çıkışlarına sahne oldu. Bu oyunlardan ilki;

Watch Dogs: Legion serisinin 3. oyunu oldu ve oyun severler tarafından büyük bir heyecanla karşılandı. Bilmeyenler için oyunun konusundan kısaca bahsetmek gerekirse, Watch Dogs Legion'un bu serisi geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Brexit’in ardından, Birleşik Krallık'ta yaşanan sosyal sorunlar neticesinde çöken Londra şehrinde geçecek. Oyunda kahramanlarımız birden fazla karakter olacak ve Londra şehrini geri almaya çalışacaklar. Oyunun dikkat çekici özelliklerinden birisi gerçek zamanlı Ray-Tracing’li yansımaları içeriyor olması. Oyunun geliştiricisi Ubisoft Toronto ve yayımcısı Ubisoft olan Watch Dogs: Legion'un çıkış tarihi 6 Mart 2020 olarak duyurulmuştu.

Doom Eternal: 2020 senesine hızlı giriş yapan video oyunları piyasasında yine senenin ilk aylarında yayınlanan bir diğer oyun Doom Eternal oldu. Bildiğiniz gibi oyun dünyasında köklü serilerden olan Doom serisi 2016 senesinde yayınladığı oyunla büyük takdir toplamıştı. Oyunun yeni serisinde de aksiyon tüm hızıyla devam ediyor. Hikaye anlamında genel olarak seriye bağlı kalan Doom Eternal'de ana karakterimiz Doom Slayer'ın geliştirilmiş yeni silahlarıyla, yüksek aksiyona tamamen hazır olduğunu görüyoruz. Ayrıca oyunun müzikleri de aksiyon sahneleriyle çok uyumlu. Id Sofrware tarafından geliştirilen oyun Bethesda Softworks tarafından yayınlandığı tarihten beri halihazırda satış rekorları kırmış durumda.

Mount & Blade 2 Bannerlord: İçinde bulunduğumuz seneye hızlı bir giriş yapan, ancak gelişi de bir o kadar sancılı olan ve serinin fanları tarafından yıllardır "çıktı çıkacak" haberleri ile heyecanla beklenen o oyun Mount & Blade 2 Bannerlord! İlk olarak bildiğiniz üzere serinin önceki oyunlarında olduğu gibi bu seri de ortaçağ temalı. Mount & Blade Warband serisinin geçtiği tarihten 2 asır öncesi konu alınmış. Oyuna yeni uluslar ve yeni kültürler eklenmiş ve bu kültürlerin karakteriniz üzerindeki etkileri de gözle görülür biçimde artırılmış. Önceki serilerde olduğu gibi kendi hikayenizi kendiniz çizebiliyorsunuz.

Oyunun grafikleri ve stratejiler de geliştirilmiş, detaylar da artırılmış durumda. Oyunun geliştiricisi TaleWorlds isimli bir Türk firması ve oyunun geliştirilmeye başlandığını 2012 senesinde duyurmuştu.

Oyunların çıkış tarihleri

Watch Dogs: Legion oyununun yeni serisinin çıkış tarihi yayıncısı tarafından 6 Mart 2020 olarak duyuruldu.

Doom Eternal oyunu yayıncısı tarafından 20 Mart 2020'de oyun severlerle buluşturuldu.

Mount & Blade 2 Bannerlord  Geliştiricisi olan Türk firması TaleWorlds tarafından 30 Mart 2020'de erken erişime açıldı ve oyun uzun süredir heyecanla bekleyenlerle kucaklaştı.



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu