Son eklenen

FACEBOOK BEĞENİ HİLESİ NASIL YAPILIR?

Popüler paylaşım uygulamaların arasında yerini alan Facebook uygulamasında bir günde çokça paylaşım yapılıyor ancak bunların birçoğu maalesef beğenilmemekte. Bu da sayfa kullanıcılarının canını bir hayli sıkıyor olmakta. Peki ya çoğu kişinin bildiği Facebook beğeni hilesi nedir ve nasıl yapılmaktadır? Şimdi sırasıyla Facebook beğeni hilesini sizlerde paylaşacağız.

En çok kullandığımız sosyal medya uygulamalarından biri olan Facebook uygulaması hesabımızda hemen hemen her gün bir şeyler paylaşıyor olmaktayız. Facebook’ta hesabı olan bütün kullanıcıların yaptığı paylaşımların beğenilmesini sağlamak için bir çaba içerisine girmektedir. Bununla beraber bir de işin ticari boyutu olmakta. İşletmeler ürün tanıtımlarını ve reklamlarını artık Facebook başta olmak üzere birçok sosyal medya uygulamaları üzerinden yapmaktadır.

Bu durum da ürün ya da marka için oluşturulmuş olan tanıtım sayfası, fotoğraf, ya da yorum gibi paylaşımlar ne kadar çok beğenilirse o kadar çok kullanıcıya ulaşacağının göstergesi durumunda. Hatta çok beğeni alan paylaşımlar bazı arama motorlarında daha üst sıralarda çıkması gibi avantajları da içermekte. Bu sebeple de özellikle bazı işletmeler paylaşımlarının beğeni sayısını artırmak için belirli ücret ödeyerek Facebook’a reklam vermektedir.

Beğeni Hilesi Yöntemleri Nelerdir?

Facebook beğeni hilesini yapmak isteyen kullanıcılar ücretsiz auto liker sitelerini kullanabilmekte. Bu site sayesinde paylaştığınız son durumları beğendirebiliyor olacaksınız. Gönderdiğiniz durum az sayıda beğeni almaktansa bu siteler sayesinde binlerce bedava beğeni alabilirsiniz. Siteye giriş yapmanız akabinde yapılması gereken şey takipçi ayalarına girip gerekli ayarları yapmak olacaktır.

2. Hile Yöntemi Nedir?

Diğer bir Facebook beğeni hilesi yapabileceğiniz sitelerden bir tanesi ise addmefast adresi olmakta. Gününüz için bu alanda birinci olan beğeni, takipçi kasma sitelerinden bir tanesi olduğundan dolayı Türkçe dil desteği de bulunuyor.

Bu sitenin çalışma formatı bir önceki belirmiş olduğumuz siteye göre değişkenlik göstermekte. Sitenin çalışma yöntemi anlatmak gerekirse bu sitede bir nevi beğeni veya takipçi takası yapılmakta. Beğeni alabilmeniz için puana ihtiyacınız olacak ve bu puanı isterseniz doğrudan satın alabilir ya da farklı kişilerin gönderilerini beğenerek puan kazanabilme şansınız var.

6 Yorumlar

  1. Lise yıllarımda faccebook hesaplarını kırıyorduk :)
    Şimdi sanırım sadece yaşlılar çok kullanıyor

    YanıtlaSil
  2. Bu önerileri inceleyeyim moda sayfam için gerekli oluyor facebook.

    YanıtlaSil
  3. Facebook beğeni hilesi tanıtım sayfalarının, facebook ve instagram sayfalarından satış yapanların işine yarar.

    YanıtlaSil
  4. yararlı bir makale olmuş elinize sağlık, ayrıca ücretli facebook beğeni satın alma olarak takipofisi.com sitesinide öneririm.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu