Son eklenen

General Mobile Telefonlarda Güncelleme Nasıl Yapılır


General Mobile ve Google arasında olan iş birliği artık birçok akıllı telefon kullanıcısı tarafından bilinmekte. Yapılan anlaşmalarla birlikte Android ekosisteminin yeni sürümleri gayet hızlı bir şekilde GM telefonlara da gelmektedir.

Bu bakımdan OSMark’ın telefon üreticilerini güncelleme desteklerine göre puanlamış olduğu listede yerli akıllı telefon üreticisi olarak bulunan General Mobile firması bütün dünyadaki markalar arasında 5. sırada yer aldı.

Bu puanlama sisteminden 3,5 puan alan Google şirketi birinci olurken General Mobile şirketi ise beşinci sırada yerini alarak dünyadaki bu alanda en iyi 20 telefon üreticisi arasında yer aldı.
General Mobile, Android cihaz üreten firmalardan birisi olmaktadır. Android işletim sistemini kullanmakta olan akıllı cep telefonları üreterek teknoloji alanında adından söz ettirmiş ve sürekli olarak yeni telefonlar çıkartmıştır. General Mobile firması Android cihazlara gelmiş olan güncellemeleri önce kendi cihazlarında dener ve uygun olması halinde Google tarafından üretime çıkarılmaktadır.

Android cihazlara yeni güncellemelerin yüklenmesi için otomatik yükleme özelliğinin aktif olması halinde otomatik olarak güncellenmiş olacaktır. Ama otomatik güncelleme özelliğinin devre dışı olması halinde yükleme işlemini yapabilmek için birkaç farklı işlem yapmak gerekmektedir.
General Mobile cihazlar da Android işletim sistemini kullanıyor olduğundan dolayı bu işlemlerin General Mobile cihazlarda da uygulanıyor olması gerekmekte. Yazımızın devamındaki işlemleri sırasıyla yaparak General Mobile Android cihazınızı kolay bir şekilde güncelleyebilirsiniz.

Güncelleme İşlemleri Nasıldır?

İlk olarak yeni bir güncelleme yüklenebilmesi için gerekli olan boş alanı oluşturmuş olmanız gerekmektedir. Gerekli olan boş alanı oluşturduktan sonra 2 GB’lik internet bağlantısını güncelleme yapacağınız cihaza bağlamış olmanız gerekmektedir. Android işletim sistemli cihazınızın Ayarlar menüsüne girerek en altta yer alan Telefon Hakkında kısmından Yazılım Güncellemeleri adlı menüye giriş yapınız.

Diğer İşlemler Nasıldır?

Yazılım Güncellemeleri menüsünde yer alan Güncellemeleri Denetle seçeneğine basınız. Denetlenmiş olan alanda gelen güncelleme bilgisini indir diye onay vererek indirme işlemini başlatınız.

Son İşlem Nedir?

İndirme işlemi tamamlandıktan sonra Yükle seçeneğine basarak yeni indirmiş olduğunuz yazılım güncellemesini cihazınıza yükleyiniz. Bütün bu işlemleri yaptığınız zaman General Mobile Android cihazınız güncellenmiş halde olacaktır. Yazılım güncellemesi yaptığını zaman herhangi bir veri kaybı yaşamamış olursunuz. Bu işlem verilerinizi muhakkak koruyacaktır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu