Son eklenen

Netflix Nedir? Nasıl Kullanılır?

Teknolojinin hızlı bir şekilde gelişmesi ile birlikte birçok sektör değiştiği gibi eğlence ve medya sektörü de bu değişime ayak uydurmak zorunda kalmıştır. Daha önce bir diziyi veya bir filmi izlemek için televizyon karşısında saatlerce beklemek gerekirdi. Artık bu alışkanlıklar streaming platformları ile değişti.

Streaming, izlemek istenen içeriği indirmeden sadece internet üzerinden görüntülü medya içeriklerini izlemeyi olanaklı hale getirmiştir. Yani internet bağlantısının olduğu her yerde çevrim içi servisler sayesinde dizi, program ya da film izlemek mümkün hale gelmiştir.

Netflix ile televizyon izleme alışkanlığında büyük değişimler meydana gelmiştir. Türkiye’nin de içinde bulunduğu birçok ülkede netflix hizmeti bulunmaktadır. Netflix; internet bağlantısı olan cihazlarda diziler, belgeseller, filmler ve daha fazlasını içeren geniş bir arşive sahip olup bunların izlenmesine olanak sağlayan bir yayın hizmetidir.

Netflix’in, reklam olmadan kesintisiz ve sınırsız izleme olanı sağlar. Diğer bir avantaj ise içerik bakımından zengin olmasıdır. Her ay yüzlerce film, dizi, belgesel ve program eklenmektedir. Buda netflix’in sürekli güncel kalmasını sağlamaktadır.

Netflix’te Olanlar

Yasallık ve Kullanım Kolaylığı: Netflix mükemmel görüntü kalitesi ile birlikte sınırsız ve reklamsız bir şekilde film, dizi ya da program izlemeyi mümkün kılmaktadır. Bunun yanı sıra bazı sitelerde olduğu gibi herhangi bir virüs tehlikesi bulunmamaktadır. Bu platformu kullanmak çok kolaydır. Dizi ve film istenildiği zaman izlenebilir, durdurulabilir ve farklı bir cihazda izlenebilir.

Kişiye Özel Deneyimler: Yapay zeka sayesinde geçmiş veriler incelenerek kişiye uygun içerikler bulunur.

İzleme Kolaylığı: İstenen yerde ve zamanda sınırsız sayıda cihaz ile izlenebilir. Bilgisayarda www.netflix.com adresinden veya akıllı telefonlar, tabletler ve akıllı TV’ler üzerinden izlenebilir. Netflix hesabının açılması ile birlikte internet bağlantısı olan her yerde herhangi bir cihazda izlenebilir.

Ekonomik Avantajlar: Netflix; akıllı telefon, tablet, akıllı TV ve dizüstü bilgisayar ile aylık çok düşük sabit bir fiyatla izlenebilir. Aylık 17,99 TL ile başlayan paketler bulunmaktadır. Ekstra bir maliyet veya sözleşme bulunmamaktadır.

Netflix Nasıl İptal Edilir?

Netflix esnek olduğu için sözleşme veya taahhüt yoktur. Hesap çevrimiçi olarak iptal edilebilir. İptal ücreti yoktur.

7 Yorumlar

  1. spotify ücretsiz preminyum yapılışını da göster

    YanıtlaSil
  2. Netflix kullanmadım, ara ara almayı düşünüyorum ama bir türlü olmadı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esra hanım bazı film ve diziler gerçekten kaliteli Netflixte reklamsız izlemekte artısı.

      Sil
  3. benim tvnin kumandasına direkt netflix tuşu koymuşlar, tvden bağlanmak güzel oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim televizyonda yoktu android iptv aldım televizyona bağladım :)

      Sil
  4. Evde kalma dönemlerinde olmazsa olmazım netflix

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu