Son eklenen

Whatsapp’ta Kişi Nasıl Takip Edilir


Whatsapp'ta dilediğiniz bir kişiyi takip edebilmeniz artık mümkün bir hale geldi. Whatsapp'ta izleyeceğimiz kişi ne zaman Whatsapp'a girmiş ne zaman Whatsapp'tan çıkmış hepsini kolaylıkla görmüş olacaksınız. Whatsapp bunu normalde desteklememekte fakat yardımcı bir uygulama ile kişi takip etme işlemini kolay bir şekilde yapabilmektesiniz. Whatsapp'ta kişi takip etmek için Google Play'den Whatsdog isimli uygulamayı indirmeniz gerekir.

Whatsapp Takip Programı Nasıl Kullanılır diye merak içerisinde olan kullanıcılarımız için ise soruya şu şekilde cevap vermiş olmakta fayda bulunmaktadır; WhatsDog uygulamasını ilk olarak Android işletim sistemli akıllı telefonunuza kurarak yükleyiniz. Uygulamayı açınız ve aşağıda ki işlemleri sırasıyla takip ederek uygulama hakkında tam bir bilgi alınız. Böylelikle daha rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

Whatsdog Uygulaması İle Nasıl Whatsapp Kişisi Takip Edilir?

WhatsDog uygulamasını yükler yüklemez başlattığınız zaman ekranınıza kişi listeniz gelmiş olacak. Buradan Whatsapp'ta takip etmek istediğiniz kişiyi bulunuz ve işaretletiniz. İlerlediğinizde artık whatsdog uygulamasında Whatsapp’taki istediğiniz kişiyi takip etmeye başlamış olduğunuzu göreceksiniz.

Whatsapp'ta Takip Ettiğim Kişi Bunu Fark Edebilir Mi?

Kesinlikle fark edemez. Tabi ki yan yanaysanız ve o Whatsapp'a girdiğinde size sürekli bildirim geliyor ise yakayı orada ele verebilirsiniz dikkatli olunuz.

WhatsDog Uygulaması İle Kaç Kişi Takip Edebilirim?

Şuan için sadece Whatsapp'ta seçtiğiniz 1 kişiyi takip edebilmektesiniz. bu uygulama WhatsDog uygulaması aynı zamanda takip ettiğiniz kişi ne kadar Whatsapp’ta kalmış,haftalık, aylık ve günlük olarak istatistikler ile bunu kolay bir şekilde öğrenebilmektesiniz. Whatsapp'ta takip ettğiniz kişi ne zaman Whatsapp ta çevrimiçi olursa whatsdog bunu algılamakta ve sisteme kaydedip siz uyku halinde bile olsanız WhatsDog uygulması sizin için seçtiğiniz kişiyi gözlemlenmektedir.

NOT : WhatsDog uygulaması genellikle olmasa bile bazen yanlış bilgiler aktarıyor olabilmektedir.
Uygulama içerisinde yer alan reklamlar gerçekten kullanıcıyı çok rahatsız edici boyutlara gelmiş durumda fakat uygulama işlevini yerine başarılı bir şekilde getirmeye devam etmektedir. Whatsapp'ta herhangi birini takip etmek isteyenler ise mutlaka yazımızda da anlatmış olduğumuz WhatsDog uygulamasını cihazlarına kurarak denemeli.

3 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu