Son eklenen

Counter Strike Android Telefona Nasıl Yüklenir

Bu oyun internet kafeler de çok oynan popüler bir bilgisayar oyunudur. Herkesin zevkle oynadığı bu oyunu telefonda oynamak için Android versiyonu olarak tasarlandı. Bu sayede oyunu oynamak için mobil versiyonu çıktı. Gerekli yazılımlarla mobil versiyonu oyuncuların beğenilerine sundu. Lakin bu oyun mobil cihazlarda oynanması resmi değildir. Bu bilgisayar oyunu mobil cihazlar için uyumlu hale getirildi.

Counter Strike Kurulumu
Mobil cihazlarda direk olarak indirip ve oynamak tam olarak mümkün değildir. Şöyle ki oyunu indirmek için bazı kurulumlar gerekir. Oyunu indirmek için APK dosyaları ve Data dosyalarının kurulumu ile oyunu indirmek gerekiyor. İlk başta Counter Strike Android indir linkiyle APK dosyasına ulaşılması gerekir. ZİP dosyaları mobil cihazınıza indirmeniz lazım. İndirme işleminden sonra xash.xip arşiv dosyasını açınız. Açılan dosyanın içinde bir klasör dosyaları bulunacak. Bu klasörlerdeki dosyaları mobil cihazınıza ana klasör olarak çıkartınız.

Klasör Çıkartıktan Sonra Yapılacak Olanlar
Klasörün içinde bulunan dosyaların hepsi kırmızı ile işaretlenmiş alanı kullanın. Bunları kullanmak üzere sağ taraf dan seçin. Seçtik den sonra üst taraf da ki yeşil ile işaretli alana dokununuz. Tuşa dokunduktan sonra dosyaları çıkartmanız ve ardından klasörü belirlemeniz gerekecektir. Mobil cihazınızın ana klasöründe olduğu klasörde adres bölümünü değiştirmelisiniz. Değişiklik yaptıktan sonra tamam sekmesine basarak çıkartma işlemi yapılacaktır. Çıkarılan dosyalar içinde Apk dosyasına basarak oyunu mobil cihazınıza indirin.

Oyun Hakkında Bilinmesi Gerekenler
Bu oyun Alibek Omarov tarafından mobil cihazlar için geliştirildi. Bu oyunu mobil olarak oynamak için Steam' de hesabınızın olması gerekir. Mobil oyunun bir zorluğu var. Bu zorluk oyunun kontrolleridir. Kontrollerin zorluğundan dolayı mobil cihaz da oynamak zor olabilir. Mobil cihazınız da entegre olan joystick veya gamepadiniz varsa oyunu rahat bir şekilde oynama mümkün. Bu mobil cihaz versiyonu nostalji severler için dikkat çekici bir versiyon.

Oyun İçin Kolaylıklar
Mobil cihaz versiyonu oyunu oynayanlar için sevindirici bir haber. Mobil cihaz da oynamak için tablet şeklinde olan cihazlarda mobil versiyonunu indirmek yararlı olur. Daha çok zevkli olacağı kesindir.

3 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu