Son eklenen

Honor V40 Model Telefon İncelemesi

Yeni V40 model telefon hakkında çeşitli spekülasyonlar var ve bu telefonun düz V40, Honor V40 Pro ve Honor V40 Pro Plus serilerinin özellikleri ayrı ayrı belirlendi.

Honor V40 düz modelinin 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı olacak, bu telefonun ekranı Amoled düz ekran olacak ve 90 Hertz resim yenileme yeteneğine sahip olacak. Ayrıca Honor V 40 model telefon alüminyum çerçeveli olacak. Ön tarafta 32 megapiksellik Sony kamera arka tarafta da 64 megapiksellik Sony kameranın yanı sıra 12 megapiksel Ultra geniş kamera ve ois destekli 12X hibrit Zoom özellikli telephoto kamera da bulunacak. Bu telefonun pil kapasitesinin 4.200 miliamper olacağı ifade edildi. Ayrıca 40 watt kablolu şarj ile 27 watt kablosuz şarj desteğinin de geleceği ifade ediliyor ki düz versiyonu için harika özelliklerdir.

Honor V40 Pro Plus ve Diğer Modellerin Teknik Özellikleri
Firmanın bir diğer telefon modeli olan HonorV40 Pro modeli de 8 GB RAM ve 256 GB dahili alana sahip olacak. Bu cihazda da kavisli ekran bulunacak ve 90 hertz resim yenileme yeteneği ile gelecek olan bu modelde yine alüminyum çerçeve olacak. 32 megapiksellik ön kameraya ek olarak önde bir tane daha 3D kamera ToF bulunacak. Arkada ise 64 megapiksel kameranın yanı sıra 12 megapiksel Ultra geniş açılı kamera ve çift ois desteği ile beraber 10x Zoom özellikli telephoto kamera bulunacak. Bu cihazın pil kapasitesi diğerinden 100 miliamper daha fazla olup 4.300 miliamper olarak gelecek. Bunda da 40 Watt hızlı dolum adaptörü bulunacak.

Honor şirketinin bir diğer telefon modeli de Honor V40 Pro Plus modeli olacak. Şirketin bu modelinde 8 GB ya da 12 GB'lık iki RAM versiyonu bulunacak. RAM donanımını, isteyenler 8 GB isteyenler de 12 GB olarak seçebilecekler. Tabi biraz daha fazla para ödeyerek 12 GB ram seçebilecekler. Bunun yanı sıra dahili alan bu modelde de 256 GB olacak. Honor V40 Pro Plus modelin ekranı da AMOLED ve kavisli ekran olup diğerlerinden daha hızlı resim yenileme yeteneğine sahip olacak. Söylentilere göre cihazın 120 Hz resim yenileme yeteneği olacağı söyleniyor, yine Gorilla Glass korumalı ekranı ve alüminyum çerçevesi olan cihazın ön kamerası 32 megapiksel ve Buna ek olarak 3D üç boyutlu kamerası da öndeki kameraya eşlik edecek. Arkada 48 megapiksellik kameranın yanı sıra 12 megapiksel Ultra geniş kamera ve 12x hibrit Zoom özellikli telefoto kamera bulunacak. Bu da çift OIS olarak geliyor, pil kapasitesi yine 4.200 miliamper olacak. Bu cihazda 66 watt kablolu hızlı şarj ile birlikte 27 watt kablosuz hızlı şarj adaptörü bulunacak. Birbirinden harika teknik detaylarla donatılan Honor V40 Pro Plus modeli ve daha alt modellerin ekmek su gibi satması bekleniyor. Fiyatları abartmazlarsa kısa sürede üretilecek olan milyonlarca telefon, piyasada eritilebilecek.

1 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu