Son eklenen

Sony Xperia 8 Lite İncelemesi

Sony son zamanlarda ülkemizde ürün satışlarını yapmıyor ama dünyanın çeşitli ülkelerinde peş peşe yeni telefon modelleri çıkararak satış potansiyellerini arttırmaya devam ediyor. Bunun en son örneği de Sony Xperia 8 Lite telefon modeli oldu. Sony'nin düşüncesine göre piyasanın orta seviye bir cihaza ihtiyacı vardı bu açığı kapatmak üzere Sony Xperia 8 Lite adını verdiği ürününü piyasaya sundu.

Sony Xperia 8 Lite Özellikleri ve Fiyatı
Cihazda kullanılan en önemli bileşen olan işlemci qualcomm Snapdragon 630 model işlemcidir. Sony Xperia 8 Lite telefonda dikkat çeken bir diğer özellik ise 6 inç büyüklüğündeki full HD plus ekrandır. Sony firması bu cihazın ön tarafına 8 megapiksellik bir kamera yerleştirdi arkada ise 12 megapiksel çözünürlük temel kameraya yardımcı olacak 8 megapiksellik ek bir sensör daha bulunuyor. Sony Xperia 8 Lite telefonda USB C Tipi konektörü bulunmaktadır. Ayrıca Bu cihazda 2.870 miliamper kapasitesinde bir batarya bulunmaktadır. Telefon bataryasını neden bu kadar düşük kapasitede seçtiği belirsizdir, yani 3.000 mAh ve üzerinde kapasitede bir pil seçse idi çok fazla bütçe oynaması olmayacaktı. Fakat telefonun Orta seviye alıcılara hitap ettiğini unutmayalım. Yine Bu cihazda 4 GB RAM yeterli görülmüş flash bellek ise 64 GB olarak karşımıza çıkıyor. Orta seviye Sony Xperia 8 Lite telefon modelinin fiyatı 280 dolar seviyesindedir ve cihazda Android PIE işletim sistemi bulunuyor. Cihazın ekranı 2560 x 1080 P çözünürlüktedir ve bu da güzel bir görüntü kalitesi anlamına geliyor. Cihazın yan tarafında parmak izi sensörü ve genişletilebilir flaş bellek desteği gibi güzel özellikler var. 280 dolar fiyat bu cihaz için fazla gelebilir, çünkü pilinin kapasitesinin az olması bir çok alıcıyı caydıracak bir eksikliktir. Ancak ofis ortamında çalışan ve pili şarj etme sorunu olmayan, güzel ekranlı telefonu olsun isteyenlere için SONY bu ihtiyacı karşılayacak bir ürün çıkardı diyebiliriz.

1 Yorumlar

  1. Lite telefonları sevmiyorum ben tam bir dolandırma yöntemi paran yoksa yine insana o telefonu almış gibi hissediriyorlar bir satış tekniği: ) yazı güzel olmuş ama

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu