Son eklenen

Samsung Galaxy S20 Ultra Telefon İncelemesi


Çeşitli platformlarda 11.000 TL fiyatla satılan Samsung Galaxy s20 Ultra telefonun 6.90 inç ekran boyutu 128 GB dahili alanı 12 GB RAM belleği 5.000 Mili amper bataryası bulunuyor. Çift hat destekli 4.5 g destekli ve hızlı şarj adaptörü olan bu telefon modeli piyasadaki en iyi cihazlardan kabul ediliyor. Cihazın Dynamic Amoled ekranı 6.90 inç olup 1440 x 3200 Pixel desteklemektedir. Bu da inç başına 511 piksel demek oluyor. Ayrıca ekran 120 Hz yenileme yeteneğine sahiptir ekranın HDR özellikli çizilmeyen, çerçevesiz bir tasarımı vardır. Ekranın içine gömülü ön kamerası bulunmaktadır.

Samsung Galaxy S20 Ultra Telefon Özellikleri
Ekran her şeyin en iyisi ile donatıldığından, son teknoloji olan Gorilla Glass 6 ile korunmaktadır Bu makinede kullanılan işlemci Samsung exynos 990 model işlemci olup çekirdek frekansı 2.73 GHz hıza çıkabilmektedir. 8 çekirdekli bu işlemcinin iki çekirdeği 2.73 GHz diğer iki çekirdeği 2.60 GHz ve kalan 4 çekirdeğiyle 2.0 GHz hızlara çıkabiliyor. Şirket bu telefonda Mali- G77 model grafik işlemcisini kullandı ki bu grafik işlemci 7 nanometre mimari üzerine inşa edilmiştir, son derece seri ve hızlıdır.

Samsung Galaxy S20 Ultra Telefonun içerisindeki gelişmiş donanımı desteklemesi açısından 12 GB'lık RAM bileşeni de bu telefonda yerini alıyor, dahili alan için 128- GB flaş belleğe yer veren firma isteyen müşterilere bu alanı 1 terabayt seviyeye çıkartmak için hafıza arttırma imkanı tanıyor. Bu işlemci modelini beğenmeyen müşteriler için ikinci bir seçenek daha var: Şirket Snapdragon 865 model işlemci ile 12 GB ve 16 GB RAM seçenekleri ile gelen başka bir versiyon daha sunuyor. Snapdragon 865 çip taşıyan modellerin 128 GB 256 GB 512 GB depolama alanları bulunuyor. Bu yeni telefon modeli 8. 80 milimetre kalınlığında ve 220 gram ağırlığı bulunmaktadır. Siyah gri renklerle gelen bu cihazın gövdesi tamamen metalden yapılmıştır.

Cihazda Android işletim sistemi kullanılmaktadır son derece kaliteli Stereo çift hoparlör ve ses çıkışı için USB C Tipi konektörü bulunmaktadır. Bu cihazın suya dayanıklılığı ve toza dayanıklılığı son derece İyidir ve sertifikalarla desteklenmiştir. Son derece gelişmiş olan Samsung Galaxy S20 Ultra Telefon barometre jiroskop Pusula yakınlık sensörü ivmeölçer gibi sensörleri de barındırıyor.

Telefonda kullanılan harika donanımları beslemek için 5.000 mili amper batarya tercih edilmiştir. Bu bataryayı hızlıca doldurmak için 45 watt kapasitede bir adaptörü de bulunmaktadır ek olarak kablosuz şarj 15 W kapasitededir. Cihazın arka tarafına yerleştirilen kamera 108 mega piksel olup bütün teknolojileri destekliyor. 4320 Pixel seviyeye kadar video kayıt seçeneği bu telefonda bulunuyor.

2. kamera ise 12 mega piksel geniş açılı bir kamera olup 3. 3 48 mega piksel kapasitededir ve 10 x hibrit Zoom yapabiliyor. Bu kamerada Optik görüntü sabitleyici otomatik odaklama telefoto gibi özellikler vardır. 4. kamera ise ToF kamera olup bu da diğer sensörleri destekliyor. Firma ön tarafa 40 mega piksellik bir kamera yerleştirdi bu kamerada 60 fps değerinde 2160 Piksel kalitede çekim yapabiliyor, yani son derece profesyonel bir sensördür. Aslında cihazın bütün teknolojileri en üst seviyededir, wi-fi 6 teknolojisi NFC özelliği ve 5.0 Bluetooth versiyonu da bunu ispat ediyor. Özetle, sorunsuz ileriye dönük kaliteli bir telefon isteyenler için 11 bin TL gözden çıkarılmak zorunda. Telefon en az 5 yıl başka bir telefona ihtiyaç duymayacağınız şekilde üretildi.

1 Yorumlar

  1. Ben artık Oppo'yu beğeniyorum samsung eskisi kadar bana güzel gelmiyor. Valla Oppo aldım samsung vardı değiştirdim.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu