Son eklenen

Macaristan Türkiye Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta? Hangi Kanalda?



A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar Ligi (B) 3. Grup son maçında, bu akşam Macaristan’la karşılşacak. Karşılaşmaya dair hazırlıklarını tamamlayan Milliler, maç saatini beklemeye koyuldu. Peki, Macaristan Türkiye maçı ne zaman? Saat kaçta? Macaristan Türkiye maçı hangi stadyumda?  Macaristan Türkiye maçı hangi kanalda?

Türkiye Macaristan Maçı Nerede?
A Milliler, Macaristan ile oynayacakları karşılaşma öncesi son hazırlıklarını, yaptıkları son antrenman ile birlikte tamamladılar. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen idmanda, A Milli Takımlar Futbol Direktörü Şenol Güneş, futbolculara ısınma, açma germe ve pas çalışması yaptırırken, daha sonrasında Macaristan karşılaşmasında uygulayacağı taktik çalışmasını gerçekleştirdi. Tamamlanan antrenman sonrası, Milliler dinlenmeye çekildiler. Türkiye Macaristan karşılaşması, Macaristan’da oynanacak.

Macaristan Türkiye Maçı Saat Kaçta? İlk 11 Belli Mi?
Macaristan ile Türkiye arasındaki karşılaşma, bu akşam saat 22:45’te, Pukas Arenada oynanacak . Maçtan önce kadroda olması beklenen isimler ise belirlendi. Buna göre Türkiye A Milli Futbol Takımımızın Macaristan karşısındaki muhtemel 11’i şöyle:

Kaleci: Mert Günok

Savunma: Nazım Sangari, Merih Demiral, Kaan Ayhan, Caner Erkin

Orta Saha: Yusuf Yazıcı, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Kenan Karaman, Hakan Çalhanoğlu

Forvet: Burak Yılmaz

Türkiye Macaristan Maçı Hangi Kanalda?
Türkiye Macaristan maçı, 22:45’te başlayacak. A Milli Futbol Takımımızın Macaristan ile yapacağı karşılaşma TRT 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

A Millilerimiz Macaristan'la bugüne dek oynadığı 15 maçta dört galibiyet, iki beraberlik, dokuz yenilgi aldı. Attığımız 17 gole karşılık Macaristan'dan 32 gol yedik. Macaristan'a karşı ilk galibiyetimizi 1995 senesinde 2-0'lık skorla elde ederken, son karşılaşmamızda ise UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup ilk maçında mağlup olduk.

A Millî Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup'ta beş karşılaşmada aldığı 6 puanla 3. sırada yer alıyor.

4 Yorumlar

  1. Milli maçları seviyorum,inşallah güzel bir galibiyet olur :)

    YanıtlaSil
  2. Facebook'da Kaliteli Yaşam sayfamda paylaştım bu değerli paylaşımı.Haydi Milli takımımız yenelimmmm..❤❤❤🙌

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu