Son eklenen

İPhone 12 Pro telefon incelemesi


IOS 14 işletim sistemine sahip olan bu yeni iPhone 12 Pro telefon modeli 6.10 inç Super Retina XDR OLED ekrana sahip olarak geliyor. Bu yeni telefon modelinin kalbinde Apple a14 biyonik işlemci bulunuyor. Son derece hızlı bir telefon modeli olan bu cihazda 6 GB RAM donanımı kullanılmış. Ayrıca 3.350 mili amper batarya taşıyor.

İPhone 12 Pro telefon Özellikleri

Firma, kullanıcıları için en iyi telefon deneyimini sunmak amacıyla bu modeli üretti. Fotoğraf çekme yeteneği son derece iyileştirilmiş olan bu cihaz en son teknoloji ürünü olarak bütün ihtiyaçlarınızı karşılayacak donanımlar var. Profesyonel video ve fotoğraf çekimi için bu cihazı tercih etmeniz yerinde bir seçim olacak. Ayrıca karmaşık fonksiyonlu programlar mobil oyunları oynatma açısından da hiçbir performans sorunu yaşamayacaksınız. Zaten Bu modelin hayranları uzun zamandır bu telefonu bekliyorlardı. Cihazın 6.10 inç ekranı 1170x 2532 piksel çözünürlüğe sahip ve inç başına 460 Piksel gibi çok yüksek bir yoğunluğa sahiptir. Özel bir koruyucu katmanla korunan ekran dışında özel bir lidar sensörü barındıran telefonun arkasında 4 adet mükemmel kamera var.

Paslanmaz çelik çerçeve ile donatılan Bu cihazın bütün ağırlığı 189 gram geliyor. Altın rengi pasifik mavisi gümüş renk grafit rengi olmak üzere 4 farklı kasa rengi var. Cihazın kalbinde 8 çekirdekli Apple a14 biyonik işlemci var bu işlemcinin ne kadar hızlı olduğu zaten biliniyor. Şirket 6 GB ram ve 3 farklı seçenekte depolama hafızası sunuyor. Şirketin 512gb 256gb 128gb olmak üzere 3 farklı dahili alan içeren versiyonları bulunuyor.

Arka tarafa 4 kamera yerleştiren APPLE Bu cihazda 12 mega piksellik genişlik kamerası, 2X gerçek Zoom yapabilen 12 mega piksellik telefoto kamerası, 12 mega piksellik Ultra geniş kamera ve derinlik için 3D lidar sensörünü bir araya getirmiş. Ana arka kamerayla 2160 pixel çözünürlükte video kaydı yapabilirsiniz, cihazda ön tarafta 12 mega piksellik güzel bir kamera yer alıyor

Apple iPhone 12 Pro modelinde kullanılan batarya 3.350 milia mperlik bir batarya olup18 watt hızlı şarj adaptörü ile dolmaktadır, bu hızlı adaptörle batarya 30 dakika içerisinde yarı yarıya dolacak. Ayrıca kablosuz şarj teknolojisi ile bu modelde bulunuyor. Ancak kesinlikle üç buçuk milimetre bağlantı soketine izin verilmemiş, yine de bu firmada mükemmel kalitede hoparlör kullanma geleneği devam ediyor.

Apple iPhone 12 Pro Fiyatı

Bütün donanımları son teknoloji ürünü olan Apple iPhone 12 Pro telefon modelinin fiyatı 1.000 dolar olarak açıklandı. Yaklaşık 8.000 TL fiyatı ile oldukça pahalı bir cihaz olarak geliyor.

1 Yorumlar

  1. IPHONE 12 PRO incelemesi gayet başarılı. Merak ettiğim bir çok konuya değinilmiş. Ancak merak ettiğim bir konu var. IPHONE galiba artık umudunu aksesuarlara bağlamış olacak ki gün geçtikçe ekstraları kaldırıyor. Ayrıca yazınızda da bir çok yerin değinmediği şeylere değinmişsiniz. Teşekkürler..

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu