Son eklenen

Mobil Cihazlar İçin En İyi Video Düzenleme Uygulamaları


Günümüzde kaliteli görsel-işitsel yaratım, özellikle de Instagram'ın başarısından büyük ölçüde etkilenen bu tür içeriği giderek daha fazla tercih eden sosyal ağlardan bahsedersek çok önemlidir. Videoyu ucuz ve basit bir şekilde, ancak kaliteli bir şekilde düzenleyebilmenin, boş zamanlarınız için veya profesyonel prohelerinizde çok faydalı bir şey olduğu açıktır. Bu nedenle, sizin için en iyi ücretsiz video düzenleme uygulamasını derledik.

1) VivaVideo

Hem Android hem de iOS için mevcut olan bu uygulama şüphesiz en popüler olanıdır. Ve bize inanın, haklı. Mobil cihazınızda küçük bir video düzenleme stüdyosuna sahip olmanızı sağlayan çok sayıda işleve sahip olduğu için her türlü projeye uygun bir araçtır. Kullanımı kolay ve süper sezgisel, onunla videoları düzenleyebilir, fotoğraf ve müzikle montajlar yapabilir, geçişler ekleyebilir, filtreler ekleyebilir ve 200'den fazla efekt arasından seçim yapabilirsiniz.

2) KineMaster

Esas olarak çok kanallı olması, yüksek video kalitesine sahip olması ve çok erişilebilir bir arayüz için öne çıkan çok eksiksiz bir araç. Android ve Apple için mevcut olan ücretsiz sürüm oldukça tamamlanmıştır, bu nedenle profesyonel sürümleri satın almaya gerek yoktur.

3) InShot

En iyi ücretsiz video düzenleme uygulamalarını derlememizde, bugünün sosyal ağında mükemmel içerik oluşturmak için yapılmış olan Instagram'ı kaçırmadık. Bu video düzenleyici, zaman içinde gelişmesine ve oldukça eksiksiz bir araç haline gelmesine rağmen, bu sosyal ağ için kaliteli videolar oluşturmak üzere oluşturuldu. Öyle olsa bile, yalnızca bir düzenleyicinin Instagramınıza video yüklemesini istiyorsanız, bu en iyi seçeneğiniz olacaktır. Maalesef sadece IOS cihazlara özel.

4) Quik

GoPro kameranızla oluşturduğunuz videoları düzenlemeye yönelik resmi başvuruyu bilmiyorsanız size sunuyoruz. Kullanımı kolay ve hızlı düzenlenmesi, özel geçişler, özel müzik ve uyarlanmış filtrelerden bu tür videolar için çok sayıda özel özellik sunar. Normal bir GoPro kullanıcısıysanız en iyi seçenek.

5) Magisto

Magisto, size daha önce göstermiş olduğumuz tüm uygulamalardan tamamen farklıdır. Neden? Çünkü videolarınızı otomatik olarak düzenler. Videolarınızı analiz eden yapay zekası sayesinde, birçok durumda mükemmel bir baskı yapmayı başarıyor ve diğer durumlarda sadece küçük değişiklikler yapmanız gerekecek. Videolarınıza kişisel bir dokunuş katmak istemiyorsanız, mümkün olduğunca çabuk bitirin.

6) iMovie

Bu resmi Apple uygulaması çok profesyonel. Öyle ki tüm dünyada film ve kısa film çekmek için zaten kullanılıyor. Özel kayıt filtreleri de dahil olmak üzere videoları kaydetmenize, düzenlemenize, değiştirmenize ve geliştirmenize olanak tanır. Bir diğer göze çarpan özellik ise, aracın çok az çabayla yüksek çözünürlüklü fragmanlar oluşturmasıdır.

7) TikTok

Videoları düzenlemek için bir uygulamadan daha fazlasıdır: bu bir sosyal ağdır. Ancak platformu bu şekilde kullanmak istemeseniz bile videoları kolaylıkla ve birçok eğlenceli efektle düzenlemekte fayda var. Oradan düzenlemek için platformdan klipler oluşturabilir veya cep telefonunuzdaki videoları yükleyebilirsiniz. Ses, filtre eklemek, hızı değiştirmek ve her türlü efekt mümkündür.

8) Animoto

İhtiyacınız olan şey cihazınızdaki fotoğraflara dayalı bir video oluşturmaksa, Animoto en iyi seçeneğinizdir, çünkü 5 dakika içinde her şeyi halledeceksiniz. Çok sayıda format mevcut olan uygulama, kreasyonlarınızın harika görünmesi için müzik, animasyonlar ve filtreler eklemenize olanak tanır.

9) Clips

Clips, yalnızca birkaç adımda çok orijinal klipler oluşturmanıza olanak tanıyan bir fotoğraf ve video düzenleyicidir. Bunları kesmek, çıkartma, filtre eklemek mümkündür. Emojiler ve müzik eklemek de mümkündür. Ama en ilginç şey, düzenleme sırasında konuşabilmeniz ve yazılımın söylenenleri otomatik olarak metin biçiminde çevirmesidir. Clips video düzenleme uygulaması, sadece ios cihazlar için kullanılabilir durumdadır.

10) FilmoraGo

Fotoğraf ve videolarla klipler oluşturmanıza olanak sağlar. Ayrıca içeriğe farklı stiller vermek için şablonlara sahiptir. Kullanımı basittir, kesebilir, sesi kapatabilir, müzik ve metin ekleyebilirsiniz. Ücretsiz sürüm filigranı içerir. FilmoraGo isimli video düzenleme uygulaması hem android hem de ios sürüme mevcut cihazlar için kullanılabilirdir.

11) Adobe Premiere Rush

Videoları kırpmanıza, ses eklemenize, müzik, filtreler, fotoğraflar, metinler ve geçiş efektleri eklemenize olanak tanır. Düzenleyiciden içeriği indirebilir veya klipleri doğrudan en sevdiğiniz sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz. Uygulama, bu hizmetin mevcut olduğu tüm cihazlarda senkronize bir şekilde çalışmanıza olanak tanır. Android ve ios sürümlü cihazlar için kullanılabilir durumdadır.

1 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu