Son eklenen

Yeni başlayanlar için Asfalt 9 Legends Rehberi


Sizde Gameloft oyunlarını seviyorsanız ya da araba yarışı oyunlarına bayılıyorum diyorsanız Asfalt serisi tam size göre. Bu yazımızda Asfalt serisinin son oyunu olan Asfalt 9: Legends oyunundan bahsedeceğiz.

Bu yazımız oyuna yeni başlayanlar kişiler için bir rehber niteliğinde olacak. İsterseniz lafı daha fazla uzatmadan konumuza başlayalım. İşte yeni başlayanlar için Asfalt 9: Legends rehberi…

1-) TouchDrive

Asfalt 9 oyununda daha önceki serilerde görmediğiniz bir özellik bulunuyor. TouchDrive özelliği. Bu özellik ne diye sorabilirsiniz. Hemen açıklayalım. TouchDrive arabanın yol kontrolü yapıp kendi kendine hızlanmasını sağlar. Bir bakıma arabayı manuel değil de otamatik olarak sürüyorsunuz. Birçok şeyi araba otamatik gerçekleştiriyor. Eğer bu özellik açık olarak araba kullanırsanız emin olun kilitli olan diğer arabaları çok çabuk açabilirsiniz.

2-) Görevler

Oyunda görevler bölümü bulunuyor. Yarışa girmeden önce görevler bölümüne göz atmanızı tavsiye ederiz. Çünkü görevler bölümünde sizlerin yapabileceği bazı küçük görevler yer alıyor. Bu görevleri yarış sırasında yaparak elmas kolayca elmas kazanabilirsiniz. Bu yüzden görevlere bakmadan yarışa girmeyin.

3-) Reklam izlemek

Bu işin reklam ile ne alakası var diyebilirsiniz ama reklam izlemek size büyük avantaj sağlayacaktır. Reklam izleyerek arabanın deposunu doldurabilirsiniz. Çünkü oyunda depoyu doldurmak için 7-8 saat beklemeniz gerekiyor. Reklam izlemek size büyük bir zaman kazandıracaktır.

4-) Kart paketleri

Oyunda bir de kartlar bulunuyor. Bu kartlar sayesinde arabalarınızın kilidini açabiliyorsunuz. O yüzden dükkan bölümünde sizlere her gün bir tane kart paketi ücretsiz olarak veriliyor. Bu ücretsiz kart paketini almayı kesinlikle unutmayın.

5-) Multiplayer

Her oyunda olduğu gibi bu oyunda da multiplayer modu bulunuyor. Size tavsiyemiz eğer multiplayer modunu oynayacaksanız TouchDrive özelliğini kullanmayın. Arabanın kontrolü kesinlikle sizin elinizde olsun. Çünkü bu modu kullanırsanız kişileri istediğiniz gibi oyunda saf dışı edemezsiniz ve yarışı iyi bir seviyede bitiremezsiniz. Bu da sizin yarıştan daha düşük bir puan almanıza sebep olur.

Bu yazımızda sizlere Asfalt 9 : Legends oyununda nasıl kolay ilerleyebilirsiniz ondan bahsettik. Umarım sizler için bilgilendirici bir yazı olmuştur.

2 Yorumlar

  1. oyunlarla fazla arama yok
    fakat oyun meraklıları açısından degerli bir paylaşım olmuş

    YanıtlaSil
  2. Çok işime yarayan bir rehber oldu oyunu yeni indirmiştim ve sizin sayenizde bütün bilgileri öğrendim çok teşekkür ederim elinize sağlık

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu