Son eklenen

Youtube Abone Kazanma


Youtube'da daha fazla ücretsiz takipçi edinmek, dünyanın en büyük ikinci web sitesinde organik erişiminizi en üst düzeye çıkarmanın en iyi yoludur.

Hedefleriniz arasında Youtube’dan kazanç sağlamak varsa, para kazanma erişiminizin açılabilmesi için belirli kriterlere sahip olmanız gerekmektedir. Örneğin, YouTube İş Ortağı olmak ve reklamlardan gelir elde etmeye başlamak için en az 1.000 aboneye ihtiyacınız var. Ne kadar çok aboneniz olursa, YouTube'un "fayda seviyeleri" ölçeğine o kadar çok tırmanacaksınız (prodüksiyonlarınızdaki ödülleri, yöneticileri ve desteği düşünün). Şimdi YouTube platformunda daha kolay abone sahibi olabilmeniz için gereken ipuçlarını inceleyelim.

İzleyicilerinizden Kanalınıza Abone Olmalarını İsteyin

En kolaylarından başlayacağımızı size zaten söylemiştim.

Çoğu zaman, izleyicilerinizin bir hatırlatmaya ihtiyacı vardır. Büyük kırmızı abone ol düğmesi her yerde mevcuttur, ancak her yeni video yüklediğinizde bildirimleri etkinleştirmek için zile işaret etmek zarar vermez. Bu ipucu size daha çok reklam vermeye benziyor mu? Bu yalnızca değerli içeriğinizin olduğunu ve yaptığınız işe ayak uydurmalarını kolaylaştırdığınızı hatırlatmaktır. Bunu zaten yapıyorsanız, onlara kanalınızın neden abone olmaya değer olduğunu göstermeyi unutmayın, örneğin yeni ve değerli bilgileri paylaştıktan sonra veya onları güldürdükten sonra en çok sevdiğiniz şekilde yaptığınızdan emin olun. Tabii ki, bunu çok fazla yapmayın, çünkü onları bunaltma ve sıkma riskiyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Hedef Kitlenizle Etkileşim Halinde Olun

İzleyicilerinizle ilişkiler kurarsanız, çalışmalarınızı görmeye devam etme olasılıkları daha yüksektir. Yorumları yanıtlayın. Kanallarını geri takip edin.

Evet, ünlü bir YouTuber'ın videonuz hakkında yorum yapması heyecan verici, ancak gelecek yıl kimin ünlü olacağını kimse bilmiyor. Benzer düşünen insanlardan oluşan bir topluluk oluşturun ve birbirinizi tanıtma fırsatını değerlendirin. Ayrıca, bu bağlantıları kurduğunuzda, izleyicileriniz bir sonraki videonuz için size bol miktarda ücretsiz içerik fikri sunacaktır. Merak etmeyin, tüm bu fikirleri kullanmak zorunda değilsiniz.

Kanal Resminize Dikkat Edin

YouTube banneriniz yani profil resminiz, kanalınıza göz atmak için tıklayan herkesi karşılayan resimdir. Belki videolarınızdan birine rastladılar ve şimdi daha fazla içerik arıyorlar. Potansiyel aboneler olabilirler, bu yüzden en iyi şekilde yüzünüzü gösterin. Resminizin markanızı temsil etmesi, net ve çekici olması gerekir. Tüm cihazlar için optimize edilmelidir.

Videolarınızı Web Sitenizde ya da Blogunuzda Paylaşın

Bu bir kazan-kazan durumudur, çünkü videonuzu web sitenize yerleştirmek, sitenizin Google algoritmasıyla aramalarda sıralamasına yardımcı olabilir. Ayrıca, YouTube aboneleri söz konusu olduğunda, bu, videonuzu insanların onunla ilgilenme olasılığının en yüksek olduğu yerlerde göstermenize yardımcı olur.

Youtube Click-Pro Araçlarını Kullanın

Bitiş Ekranları: Bunlar, YouTube algoritması onları bir sonraki videoya götürmeden önce, insanlara abone olmalarını hatırlatabileceğiniz veya başka bir harekete geçirici mesaj ekleyebileceğiniz videonuzun sonunda yer alan hareketsiz görüntülerdir.

Marka Filigranları: Bu, tam ekranda bile sürdüğü sürece videonuzun üzerine gelecek ek bir abone olma düğmesidir.

Abone Hedeflerinizi Kutlayın

Herkes yuvarlak bir sayıyı sever, bu yüzden onları kutlayın ve sizi başarmanız için yönlendiren insanlara teşekkür edin. Bu sayede abone sayınız eskisinden daha fazla dikkat çekere takipçi sayınız daha fazla artacaktır.

Videolarınızı Düzenli Bir Programa Göre Yayınlayın

Pek çok uzman, içerik oluşturucuların kanallarında ne sıklıkla video yayınlamaları gerektiğine ilişkin genel bir genel kuralı güvenle aktarır. Örneğin: Başlangıç ​​için haftada bir video ve kanalınız büyüdükçe 3-4 video.

Teori, daha fazla videonun = izleyicilere göre daha fazla izleme süresinin olmasıdır. Ancak niceliğe kaliteye öncelik vermenin bazı dezavantajları vardır.

Hedefiniz izleyicileri aboneye dönüştürmekse, önce kaliteye, ardından sıklığa odaklanmanız gerekir (ve ancak o zaman miktar konusunda endişelenmeye başlayabilirsiniz).

Sık sık video yüklerseniz, insanlar içeriğinizi ne zaman görebileceklerini ve abone olma olasılıklarının daha yüksek olduğunu bilir.

Videolarınıza Başlık Seçerken Anahtar Kelimelere Dikkat Edin

Konunuzla ilgili olarak insanların YouTube'da zaten aradıkları alakalı anahtar kelimeleri aramak, yeni videonuz için en iyi adı seçmenize ve etiketlerini seçmenize yardımcı olacaktır. Ek bir faydası da size ilham vermesi ve sonraki videonuzun konusunu seçmenize yardımcı olmasıdır.

Örneğin, YouTube kanalınız evde kombucha yapmakla ilgiliyse, ön anahtar kelime araştırması, kombu çayı seven YouTube izleyicileri için de ilginç olan birçok konuyu ortaya çıkarabilir. Örneğin, doğru demleme kabının nasıl seçileceği, demleme kabınızın nasıl temizleneceği veya ikinci bir fermantasyonun nasıl yapılacağı. Tüm bu konular videoya dönüştürülebilir.

Google Anahtar Kelime Planlayıcı gibi SEO araçları, insanların zaten sunduğunuz içeriği bulmak için kullandığı kelimeleri belirlemenize yardımcı olabilir. Amacınız, konuları doğru bir noktada bulmaktır, daha düşük rekabet puanları, ancak daha yüksek bir arama hacmi.

Bu ipuçları sayesinde sizde YouTube hesabınızın abone sayısını arttırabilir ve daha fazla kitleye hitap edebilirsiniz.

2 Yorumlar

  1. faydalı bilgiler :)

    benim sayfama da desteğe beklerim :)

    https://bloggolfutbol.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anladığımız konu futbol tabi ki destek oluruz.

      Sil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu