Son eklenen

2000 TL İLE 3000 TL ARASI EN İYİ TELEFONLAR

Değişiklik gösteren kurla birlikte akıllı telefonlara zamlar üst üste gelmekte. Bizde sizler için telefona 2000 ila 3000 TL arası bütçe ayıranlar için bir liste hazırladık.  Gelin cihazlara göz atalım.

Xiaomi Note 9 Pro

Başarılı fiyat performans cihazlarıyla ön plana çıkan Xiaomi ülkemizde oldukça iyi satış rakamları yakaladı. Note 9 Pro çıktığından beri özellikleri ve fiyatı bakımından rekabetçi bir cihaz oldu. Gelin bu cihazın görüntüsüne ve teknik özelliklerine bir göz atalım.


Ekran kısmında bizi 6,67 inç boyutunda bir ekran karşılamakta. Cihaz gücünü Qualcomm Snapdragon 720 G işlemcisinden almakta ve cihazda 6 GB bellek bulunmakta. Batarya olarak 5020 mAh gücünde bir batarya konumlandırılmış. Konumlandırılan Batarya 30 W hızlı şarj desteklemekte. Telefonun arka kısmında 4 adet kamera bulunmakta; ilk kamera 64 MP, ikinci kamera 8 MP, üçüncü kamera 5 MP, dördüncü kamera ise 2 MP değere sahip. Telefonun Ön kısımda ise 16 MP değere sahip kamera bulunmakta. 

Cihazın Türkiye de 64 GB olan modeli 2990 TL bandında bulunabilmekte.

OPPO RENO2 Z

Ülkemizde adını başarılı reklamlarıyla duyurmuş ve dikkat çekmiş olan OPPO markası RENO2 Z modeli ile rakiplerine göre oldukça iyi özelliklere sahip. Gelin bu cihazın teknik detaylara geçelim.

Cihazda Ekran olarak 6,5 inçlik bir ekran konumlandırılmış. Cihaz gücünü MEDİATEK HELİO P90 işlemcisinden almakta. Cihazda 8 GB bellek bulunmakta. Batarya olarak 4000 mAh batarya bulunuyor ve bu batarya 20 W hızlı şarj destekliyor. Telefonun arka kısmında 4 adet kamera bulunuyor; bunlardan ilk kamera 48 MP, ikinci kamera 8 MP, üçüncü kamera 2 MP ve dördüncü kamera ise 2 MP değere sahip. Cihazın Ön kısmında bulunan selfie kamera bizi 16 MP değere sahip konumda. 

Cihaz Türkiye de 2999 TL bandında bulunabilmekte.

Samsung Galaxy M21 

Yıllardır ülkemizde bulunan ve çok ciddi fanı bulunan Samsung yine Rakiplerine alternatif olacak özelliklerde bir cihazla karşımızda. M ailesinin M21 adlı modeli oldukça fiyat performans odaklı bir cihaz. Gelin bu cihazın teknik detaylarına bakalım.  

Cihaza 6,4 inç boyutunda bir ekran konumlandırılmış. Telefon gücünü Samsung EXYNOS 7 SERİES 9611 işlemcisinden almakta ve 4 GB bellek bulunmakta. Batarya olarak 6000 mAh değerinde oldukça büyük bir batarya karşılıyor.  Ayrıca bu batarya 15 W hızlı şarj desteklemekte. Cihazın arka kısmında 3 adet kamera bulunmakta; bunlardan ilk olan kamera 48 MP, ikinci kamera 8 MP, üçüncü kamera ise 5 MP değere sahip. Ön kısımda bulunan kamera ise 20 MP değere sahiptir.

Cihaz Türkiye pazarında 2280 TL bandında bulunabilmekte.

Samsung Galaxy M31S

Listemizde Galaxy M ailesinden 2 model bulundurduk. M31S modeli m21 modelinden daha üst bir model olarak sunuldu. Gelin teknik detaylara geçelim.

Cihazda orta boyutun biraz üzerinde 6,5 boyutunda bir ekran konumlandırılmış. Cihaz gücünü Samsung EXYNOS SERİES 7 9611 işlemcisinden almakta. Cihazda 6 GB bellek bulunmakta. Batarya olarak diğer telefondaki gibi 6000 mAh boyutunda bir batarya konumlandırılmış fakat bu batarya 25 W hızlı şarj destekliyor. Cihazın arka kısmında diğer modelin aksine 4 adet kamera bulunuyor; bu kameralardan ilki 64 MP, ikinci kamera 12 MP, üçüncü kamera 5 MP ve son dördüncü kamera ise 5 MP değere sahip. Ön kısmında bulunan kamera 32 MP değere sahip. 

Cihaz Türkiye de 2799 TL bandında bulunabilmekte.

3 Yorumlar

  1. Tam da cep telefonum bozulmuşken ve yeni bir cep telefonu araştırırken böyle bir yazının karşıma gelmesi :))
    Bu fiyat aralıklarında düşünüyordum ama karar da veremiyordum bir türlü..
    Xiaomi Note 9 Pro düşünebilirim aslında bakalım.
    Çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar.
    Her ne kadar benim ilgimi çekmese de gelişen teknolojiyi takip etmekte yarar var. Bilgilendirici paylaşımlarınız için, emeğinize ve yüreğinize sağlık ve mutluluklar dilerim.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
  3. Özellikle anneme bu fiyat aralıklarında telefon aradığım günlerde benim için çok faydalı oldu telefon araştırma yazınız teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu