Son eklenen

EN SEVİLEN 2 NETFLIX ORİJİNAL DİZİSİ

Netflix içerikleri son dönemde daha da popüler hale gelmeye başladı. Bu yapımlardan bazıları gerçekten ekstra dikkat çekiyor. İşte birbirinden güzel orijinal Netflix içerikleri...

Atypical

Bu yapımda otizmli bir gencin kız arkadaş bulmaya karar vererek daha fazla özgür olmak istediğinde bütün ailesini kendi kişisel özelliklerini keşfe çıkacakları bir duygusal yolculuğa çıkardığını görüyoruz. 18 yaşındaki Sam Gardner, otizmli genç bir bireydir. Atypical dizisi, Sam’in sosyalleşmeye çalışırken çektiği zorlukları irdeliyor. Dizinin ana fikrinde ise otizmli kişilerin yaşadığı iyi ve kötü durumları görüyoruz. Normal kavramının üzerine gidiliyor ve seyirciyi de bu önemli konuda hassas bir şekilde düşünmeye itiyor.

Good Girls

3 anne, bir banliyöde yaşamlarını sürdürmektedir. Mali açıdan yaşadıkları zorluklardan kurtularak özgür kalmak için beraber yerel bir marketi soyarlar. Beth, hem kişisel hem de maddi sorunlarla mücadele etmektedir. Annie ve Ruby adlı kişilerle bir araya gelerek yaşamlarını yoluna koymaya karar verirler. Bunu gerçekleştirebilmek için yapabilecekleri tek şey ise yerel bir marketi soymaktır. Fakat bir durumdan ötürü soygunun temel kuralları değişir ve asıl olay tam olarak burada başlar.

3 Yorumlar



  1. Atypical i biraz izlemiştim. İlk bölümler komikti. Devamını izleyemedim 😊

    YanıtlaSil
  2. good girls izlicektiim, diğerini duymadım bi bakayıms :)

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu