Son eklenen

YASAK GÜNLERİNİ DEĞERLENDİREBİLECEĞİNİZ 10 KALİTELİ FİLM

Dışarıda soğuk bir hava var, sokağa çıkma yasaklarının olduğu bu günlerde evde vakit geçmiyor diyorsanız açın bir film, zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız bile. Aksiyon ve macera dolu, kişisel gelişiminize olumlu etkisi olacak 10 filmi sizler içiz bir araya getirdik. Keyifli seyirler...

KORUYUCU (MACHİNE GUN PREACHER) / 2011 YAPIM TÜR: AKSİYON, MACERA, SUÇ, DRAM, BİYOGRAFİ 

Başrollerinde başarılı oyuncu Gerard Butler’in yer aldığı ABD yapımı bir film. Filmde eski bir uyuşturucu çetesinin lideri olan Sam Childers’ın Tanrı’ya olan inancı güçlenir ve yaptığı işi bırakıp Sudanlı yetim çocukların koruyuculuğunu üstlenir. Sam asker olmaya zorlanan yüzlerce Sudanlı çocuğa yetimhane kurma peşindedir. Sam Childers Sudanlı çocukları gerçekten koruyabilecek mi?... 

İNTİKAM (AVENGEMENT) / 2019 YAPIM TÜR: AKSİYON, MACERA 

Scott Adkins’in, Cain Burgess’ i canlandırdığı harika bir intikam filmi. Sıradan bir hayata sahip Cain, etrafındaki insanların yüzünden hapse düşer. Hapishanenin zorlu yaşamına içindeki intikam duygusu sayesinde katlanır. Bir yolunu bulup hapisten çıkar ve geçmiş hayatının hesabını sormak için yaşadığının farkındadır. Bir zamanlar çevresindeki insanlar tarafından suçlu olmaya zorlanan bu adam, şimdi onlardan geçmişinin hesabını sormak için geri döner. 

ÖLÜMCÜL TAKİP (BLİTZ) 2011 YAPIM TÜR: AKSİYON, MACERA, GERİLİM, SUÇ, POLİSİYE 

Jason Statham’ın müthiş oyunculuğunun dikkat çektiği her sahnesinde heyecan ve aksiyonun durağı olmayan bir film. Başarılı bir polis olan Tom Brant, polis düşmanı bir seri katil davasını çözmek için görevlendirilir. Polis düşmanı olan Blitz denen seri katilin listesinde Tom Brant’da vardır. Blitz durdurulabilecek mi? Sert polis Tom bu seri katil karşısında da başarılı olabilecek mi?

REHİNE (HOSTAGE) / 2005 YAPIM TÜR: AKSİYON, MACERA, ROMANTİK, GERİLİM 

Başrolde tanınan aktör Bruce Willis’in yer aldığı ABD yapımı bir film. Kariyerinde işler yolunda gitmediği için ailesini Los Angeles’da bırakıp şehir dışına çıkan bir polis memurudur Jeff Talley. Gittiği yerde de bir rehine vakasıyla karşı karşıya gelecek. Hırsızlık amacıyla bir aileyi rehin alan üç suçlu, bir süre sonra Jeff Talley’in kızı ve karısını da rehin almıştır. Polis memuru Jeff ailesini ve diğer rehineleri kurtarabilecek mi? 

TURNUVA (THE TOURNAMENT) / 2009 YAPIM TÜR: AKSİYON, GERİLİM 

Dünyanın en vahşi 30 suikastçisi arasında bir turnuva düzenlenir. Kazanan 10 milyon dolarlık ödülün sahibi olacaktır. Bu turnuvada 30 kişiden yalnız bir kişi yahatta kalabilecek ve para ödülünü kazanabilecektir. Bahis oynamaktan keyif alan zengin bir grup turnuvayı canlı yayınla kitlelere ulaştırır. Yalnız bu bahse giren milyarderler kendilerinin de bahse dahil olacağını tahmin edemediler… 

YAŞAMAK İÇİN ÖLDÜR (THE CONDEMNED) / 2007 YAPIM TÜR: SUÇ, GERİLİM, AKSİYON 

Amerika’da müebbetlik mahkum olan Jack Conrad yasalara aykırı bir şekilde dövüştürülmek üzere bir yapımcıya para ile satılır. Yapımcı jack ile birlikte dünyanın değişik hapishanelerinden 9 azılı şuçlu daha satın alır. Terk edilmiş bir adaya dövüştürülmek üzere getirilirler. Jack dövüşlerin canlı yayınlandığı bu adadan kurtulabilecek mi? İçlerinden yalnız bir kişinin kurtulacağı bu ada siber suç ekipleri tarafından zamanında bulunabilecek mi? 

PARKER /2013 YAPIM TÜR: AKSİYON, GERİLİM, SUÇ 

Başrollerini Jason Statham ve Jennifer Lopezin paylaştığı müthiş bir aksiyon filmidir. ABD yapımı olan filmde Parker merhametli bir hırsızdır. Romandan sinemaya aktarılan filmde Parker zenginleri soyan yetenekli bir hırsızdır. Karşısına bir mücevher soygunu işi çıkar ve hayır diyemez. Parker bu soygunda da başarılı olabilecek mi? 

SUÇLU (CRİMİNAL) / 2016 YAPIM TÜR: BİLİM KURGU, AKSİYON, DRAM, GERİLİM, SUÇ 

Başrolünü Kevin Costner’in oynadığı sürükleyici bir bilim kurgu filmidir. CIA de gizli bir ajan olan Bill Pope son görevinde bir bilgisayar korsanını takibe alır. Bill Pope bilgisayar korsanının yerini bulduysa da bilinmeyen bir nedenle ölü olarak bulunur. Korsanın yerini bildiği düşünülen Bill Pope’nin hafızası laboratuarda bir suçluya aktarılır. Fakat her şey beklendiği gibi gitmez. Suçlu artık Bill Pope gibi davranır olmuştur. 

ÖLÜM EMRİ (DEATH SENTENCE) / 2007 YAPIM TÜR: AKSİYON, DRAM, GERİLİM, SUÇ 

ABD yapım bu filmde Kevin Bacon başrolde oynuyor. Nick Hume kendi halinde bir aile babasıdır. İki erkek evlada sahip olan Nick bir gün büyük oğlu ile bir benzin istasyonun benzin almak için dururlar. O sırada oğlu bir şey almak için markete girer, arkasından ise yüzlerinde kar maskesi bulunan bir grup çete üyeleri girer. Nick bu olanları fark eder etmez koşar ama oğlu kanlar içinde yerde yatmaktadır. Oğlunun ölümüyle bambaşka biri olur ve mahkemenin ceza vermediğini düşünerek çete üyelerinin peşine düşer. Bu çetenin yanlış babaya çattıklarından haberleri yoktur… 

KARDEŞLER (BROTHERS) / 2009 YAPIM TÜR: DRAM, SAVAŞ, GERİLİM 

Sam Cahill Afganistan’a bir göreve gönderilir. Savaş sonucu Afganistan da bir esir kampında tutulur. Karısı Grace kocasının öldüğünü düşünür. Sam’in erkek kardeşi Tommy, öldüğünü düşündüğü kardeşinin ailesine sahip çıkmak için Grace’nin yanına taşınır. Tommy ve Grace birbirlerinden zaman geçtikçe hoşlanmaya başlar. Sam ise esir kampından bir şekilde kurtulup eve döner. Sam’in psikolojisi savaşta bozulmuştur ve Grece’i kardeşi Tommy’le aldatmayla suçlayacaktır. Grace kendini Sam’e karşı aklayabilecek mi?         

4 Yorumlar

  1. Birçoğu izlediğim kaliteli filmler. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Bu listeler iyi oluyor film seçmede, teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. oooo aksiyon güzeel, turnuva ve parker izlediydim, iyi ikisi de, diğerlerini de canım aksiyon isteyince izlerim, iyi olduuuu :)

    YanıtlaSil
  4. aksiyon filmleri denince aklıma zor ölüm geliyor, güzeldi.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu