Son eklenen

İnstagram Hesap Büyütme Teknikleri

Instagram  hesap büyütme çok kişinin istekleri arasında ve araştırdığı konulardan biridir.  Son zamanlarda Instagram her yaş grubunun kullandığı oldukça popüler bir sosyal paylaşım platformu olarak hizmet veriyor.  Birçok kullanıcıda Instagram hesabını daha fazla büyütmek için bir takım çalışmalar yapıyor. Bizlerde bu yazımızda Instagram hesap büyütme yollarını sizlerle paylaşmış olacağız. 

Instagram Hesap Büyütme Nasıl Yapılır?

Çoğu konuda olduğu gibi bu konuda da başarıya ulaşmak biraz zaman alacaktır. Daha fazla kitleye ulaşmak için yapılması gereken bazı önemli yöntemler ve atılması gereken bazı önemli adımlar bulunuyor.
Eğer bunları eksiksiz bir şekilde yaptığın zaman kısa süre içerisinde işletme hesabınızı büyütmüş olursunuz. Bunun yanında kişisel hesabınızı büyütmek için de bu yöntemleri kullanabilirsiniz. 

1- Hedefinizi Belirleyin 

Instagram hesabınızı büyütmek için öncelikle hedefinizi koymanız gerekiyor. Hesabını daha da büyütmek isteyen kişiler genellikle akıllarında bir hedefleri veya fikirleri vardır. Fakat aklınızda herhangi bir hedef veya fikir yoksa öncelikle hedefinizi belirlemeniz gerekmektedir. Burada dikkat etmeniz gereken tercih edildiğiniz alanın çok fazla geniş olmamasıdır.

2- İçerikleriniz  Kaliteli Olmalı

Instagram hesabı fazla etkileşim almayan hesapları incelediğimiz zaman hesaplarından kaliteli özgün içerik olmadığı ortaya çıkıyor.  Çünkü kullanıcılar hesabınızdaki içeriklere dikkat edecektir. Bu içerikler özgün ve kaliteli olduğu zaman sizi takip etmeye devam edecekler. Her şeyden önce kalite olması en önemli maddeler arasında yer alıyor.

3- Takipçi Satın Almayın 

Intagram hesabı büyütmek için takipçi satın almanız sizlere sadece zarar verecektir.  Çünkü alınan hesaplar gerçek birer insan olarak değil de bot açılmış hesaplardır. Bununda hiçbir değeri olmayacak ve eski takipçi sayınıza dönmüş olacaksınız. Paranızın boşa gitmemesi için takipçi satın almamamız gerekiyor. Bunun yerine hesabınızı kullanıcılar tanıması gerekiyor. Yani Instagram reklamları kullanabilirsiniz. 

Instagram reklamları sayesinde sizin hesabınıza ilgi duyan kişilerin sizleri takip etmesini sağlayabilirsiniz. Doğal yollarla Instagram hesabı büyütme yöntemlerini kullanmanız en iyisi olacaktır. Yoksa hesabınıza erişim engeli dahil bir çok sorunla karşılaşabilirsiniz. En iyi yöntem kaliteli içerikler hazırlayarak kullanıcıların dikkatini çekmek.

4 Yorumlar

  1. Bence bir de yıldızı yüksek olmalı insanın:) star ışığı olmalı:)) yoksa olmuyor..

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar.
    Bir ara İnstagram'ı denemek için hesap açıp ziyaret etmiştim. Baktım bana göre değil, bir daha da hiç kullanmadım. Burasını tam da incelemiş değilim ancak, benim gibi biri burada ne yapabilir onu bile bilmiyorum. İşin hülasası, sosyal platformlarına bir de İnstagram eklemeyelim.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
  3. Faydalı bir bilgilendirme olmuş. Özellikle takipçi satın almama konusunda sizinle tamamen aynı fikirdeyim. On binlerce takipçisi olup, çok düşük sayıda beğeni almak ve amaca ulaşamamak acı bir gerçek olsa:-)) Doğal büyüme ve eğer hedef ciddi ise işletme hesabı üzerinde reklam vasıtası ile tanıtım yapmak bence de en mantıklı yöntem olacaktır. Mutlu haftalar:-)

    YanıtlaSil
  4. Takipçi satın almak baştan ofsayta düşmek olur. Her şeyde olduğu gibi burada da doğallık geçer akçe.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu