Son eklenen

SİLİNEN TİKTOK HESABI NASIL GERİ GETİRİLİR?

TikTok dünyada en çok kullanılan ve popülerliği gittikçe artan uygulamalardan biri haline geliyor. Haliyle meşhur olan bu uygulamanın kullanıcı sayısı da gittikçe artıyor. Eğlenceli içeriklerin üretildiği, insanların rahatça ve dilediğince video çekip paylaştığı ve hatta canlı yayınların yapıldığı bu uygulama gün geçtikçe daha fazla kullanıcı kişisine sahip oluyor. Her sosyal medya uygulamasında olduğu gibi bu uygulama da sorunlar çıkabiliyor, veya kullanıcılar bazı sebeplerden dolayı hesabını silme işlemine başvurmak istiyor. Popüler olan ve video paylaşım uygulaması olan tiktok silinme işlemine geldiği zaman kullanıcıları bazen olumsuz etkileyebiliyor çünkü geri getirmek bazen sıkıntı olabiliyor. Peki TikTok hesabı nasıl geri getirilir? TikTok hesabı nasıl silinir? TikTok hesabı geri getirilir mi?

TikTok hesabı nasıl silinir?

TikTok hesabını silme işlemi oldukça kolaydır, izlenmesi gereken sadece birkaç yol vardır. İlk olarak herhangi bir internet erişimli cihazdan TikTok hesabınıza giriş yapın. Profil simgesine tıklayın ve karşınıza çıkan üç noktaya basın profil üzerinden ‘Hesabımı Yönet’ seçeneğine tıklayın. ‘Hesabımı Yönet’ sayfasına tıklayarak sayfayı aşağı doğru kaydırın ve şifrenizi girerek ‘Hesabı Sil’ butonuna tıklayarak hesabınızı silme işleminde bulunun. Hesabınız 30 gün içerisinde tekrar aktifleştirmediğiniz sürece silinmiş olacaktır. Dünyaca ünlü olan bu uygulamanın silinme işlemi basittir, asıl önemli olan ise hesabı istediğimiz zaman geri getirebilmektir. Peki hesabı geri getirebilir miyiz? Kullanıcıların en merak ettiği sorulardan biridir.

Silinen hesap geri getirilir mi?

Maalesef silinen TikTok uygulamasını geri getirecek ve kurtaracak bir yöntem yoktur. Hesabı kurtarabilmenin ve silinen hesabı geri kullanabilmenin ve silinen hesabı geri kullanabilmenin tek yolu o hesabı 30 gün içerisinde tekrar aktifleştirmektir. 30 gün içerisinde hesaba tekrar giriş yapılmadığı takdirde hesap kendiliğinden silinmiş olacaktır. Süre geçmiş bulunduğunda, ve hesaba tekrar giriş yapılmadığında yardım merkezine başvurmak da bazen işe yarayabiliyor. Fakat kullanıcılar çoğu zaman bunun işe yaramadığını hatta geri dönüş yapılmadığını belirtmektedir.

2 Yorumlar

  1. Merhabalar.
    Tiktok'u ne merak ettim, ne de bu platforma üye olup, burada hesap açtım. İnternet ortamında yeteri kadar sosyal medya platformları var. Ben böyle düşünüyorum. Belki de yanılıyorumdur.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
  2. Tiktok hesabımı sildim nsll getirebilrim

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu