Son eklenen

En İyi Pubg Silahlar

İlk başlarda bilgisayar oyunu olan Pubg, 2018 yılında mobile sürümüyle oyun sektörüne damga vuran Pubg oyunu, her geçen gün indirme sayısında büyük artışlar yaşanmaktadır. Birbirinden iyi silah ekipmanları ve oyun grafikleri, adeta gerçek bir savaşı andırmaktadır. Bu yazımızda Pubg severler için, en iyi Pubg silahları hakkında detaylı bilgiler derledik. 

En İyi 10 Pubg Mobile Silahı

Pubg mobile severler, oyun içinde daha fazla puan alabilmek için en iyi Pubg silahları hakkında araştırmalar yapmaktadır. İşte en iyi 10 Pubg Mobile silahlarını şu şekilde sıralayabiliriz;

1. Uzi

Mermi çıkış hızı 350 olan Uzi, yakın savaşlarda rakibi düşürmek için oldukça etkili bir hafif makinedir. Saniye başına 25 mermi atan Uzi, 26 oranında bir hasara sahip olsa da, geri tepme ve isabet puanının yüksek olması sayesinde oyun içinde çokça tercih edilmektedir. Ayrıca Uzi’ye holo veya lazer nişan dürbün dışında herhangi bir dürbün takılamamaktadır. Bu da oyuncular için pek sorun oluşturmamaktadır. Çünkü Uzi, yakın savaşlarda tercih edilen bir makinedir. 

2. MK14

Oyuncuların karşısına sadece hava yardım sandığından çıkan MK14, saniye başına 11 mermi atmakla birlikte rakibine 61 oranında bir hasar kaybı yaşatmaktadır. Ayrıca yarı keskin nişancı ve otomatik özeliği sayesinde pubg oyunculara büyük öz güven aşılamaktır.  

7.62’lik cephaneye sahip olan MK14, 10 mermi taşıma özeliği ile oyuncuları özse de, uzun şarjör eklentisi sayesinde toplam mermi kapasitesi 20’ye çıkarılabilmektedir. Bu da en iyi pubg silahları arasında yer aldığını ve kullanıcıların çokça tercih ettiği anlamına gelmektedir.

3. M416

M416, pubg taarruz tüfekleri arasında en az tepme yapanlar arasında yer alan bir silahtır. 5.56 cephaneye sahip olan M416, düşmana 41 oranında bir hasar vermektedir. Ekler ile tepme ve isabet ettirme oranı artan M416, hemen hemen tüm oyuncular tarafından kullanılmakta ve en iyi pubg silahları arasında yerini almaktadır.  

4. M762

Geri tepme oranının yüksek olmasından dolayı uzun mesafeli hedeflere isabet etmeyi zorlaştıran M762, rakibe 47’lik bir hasar vermektedir. Her ne kadar uzak mesafeler için pek tercih edilmese de M762, yakın savaşlarda seri mermi atışları için pek çok oyuncu tarafından tercih edilmektedir. Ayrıca oyuncular, silâhın geri tepme oranını düşürmek için susturucu ve diğer ekler kullanmaktadır.

5. AKM

7.62 mermilere sahip AKM, geri tepme oranın yüksek olmasından dolayı mermileri hedefe isabet etmeyi zorlaştırsa da, rakibe mermi başına verdiği 47 hasar ile oldukça avantaj sağlamaktadır. Hızlı mermi atma potansiyeli olan AKM, susturucu ve diğer ekleri ile en iyi pubg silahları arasında yer almaktadır.

6. AUG

5.56 mermilere sahip olan AUG, sadece hava yardım sandığından çıkan otomatik bir silahtır. Hem kuşağa hoş gelen atış sesi, hem de geri tepme oranın az olmasından dolayı Pubg oyuncuları tarafından sevişerek kullanılmaktadır. Ayrıca 41 oranındaki hasarı ile tam teçhizatlı bir rakibi 5 mermide bayılabilirsiniz.  

7. Groza

Pubg oyununun en seri silahı olan Groza, oyuncuların karşısına sadece dropta çıkıyor. Oyuncular bu silahı almak için hemen hemen her atılan dropa gitmeye çalışıyor. Biraz tepme sorunu olsa da, otomatik susturucu sayesinde adeta mükemmelleşiyor. 1 saniyede 12 mermi atan Groza, rakibine 7.62 cephane ile mermi başına 49 oranında hasar vermektedir. 2x, 3x, 4x, ve 6x dürbünlerini desteklese de oyuncular, Groza ile birlikte en çok 2x veya 3x'i tercih etmektedir. 

8. Kar98

Rus yapımı bir kurmalı tüfek olan Kar98, klasik bir tüfeği andırmasıyla birlikte oyuncuların severek kullandığı bir tüfektir. 79’luk hasar ile oyuna eğlence katan Kar98, en iyi Pubg silahları arasında yerini almıştır. 

9. M24

Oyun içerisinde nadir bulunan M24, kurmalı keskin nişancı tüfekleri arasında oldukça popüler bir silahtır. 8X dürbün ile uzun mesafede hedefe nokta atışı yapan M24, geri tepme oranı çok azdır. 3. Seviye kask ve yelekleri parçalamakla birlikte rakip oyuncuya 88 hasar vermektedir. 

10. AWM

945 m/s hızına sahip olan AWM, Pubg oyuncularının en sevdiği silahların başında yer alır. Keskin nişancı tüfeği olan AWM, oyun içinde sadece dropta  (hava yardım sandığı) bulunmaktadır. 3. Seviye kask ve yelekleri parçalayan AWM, rakip oyuncuya minimum 105 hasar verdiği için en iyi Pubg silahları arasında yer alır. 

3 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu