Son eklenen

FİLM TAVSİYESİ THE OLD GUARD

Çizgi roman uyarlamaları kendi hayran kitlesini yaratmayı senelerdir başarıyor hiç şüphesiz. Fakat buna rağmen birçok eleştirmen bu tür filmlerin sinema dünyasına büyük zararlar verdiğini düşünüyor. Tabii bu durum, tamamen kişiden kişiye değişebilecek bir şey olarak biliniyor, bu da oldukça doğru.

The Old Guard, bir çizgi roman uyarlaması olarak karşımıza çıkıyor. Netflix’in son zamanlardaki en iyi yapımları arasında yer alan bu filme muhakkak fırsat tanınmalı diye düşünüyorum. Bu filmin birçok sahnesinde kendinizden bir şeyler bulabiliyorsunuz. Estetik bir dokunuşla her şey iyileştirilmiş gibi görünüyor.

Yönetmen olarak Gina Prince-Bythewood’u gördük. Kadroda ise Charlize Theron, Chiwetel Ejiofor ve Matthias Schoenaerts gibi birçok önemli oyuncuyu görüyoruz. Tarihin içinde kaybolacağınız bu eşsiz filmi seveceğinizden asla bir şüphem yok. Pişmanlık ve aşkın hikayesini hiç bu denli derinden izlemediğinize eminim. Bu film bazı sahneleriyle iç acıtsa da izlenmeye değer diye düşünüyorum kesinlikle.

Filmin uyarlanmış olduğu çizgi romanın ilk sayısının açılışında pişmanlık dolu bir aşk hikayesi olduğu hakkında bir cümle yer almaktadır. Filmi izlerken pür dikkat kesiliyorsunuz ve olayların nasıl gelişeceğini de son derece merak ediyorsunuz. Film, bu zamana dek izlediğiniz aşk filmleri ile tamamen alakasız. Bunu belirttim çünkü birçok izleyici bu filmi aşk ya da dram filmi olarak izliyor. Aslında durum bundan çok daha farklı bir biçimde karşımıza çıkıyor. Farklı filmleri seviyorsanız eğer, The Old Guard her zaman sizinle! 

2 Yorumlar

  1. bilmediğim bir çizgi roman serisi merak ettim bakacağım bir

    YanıtlaSil
  2. Aşk filmi izleyeceksem romantik komedi olmalı. Bu biraz iç karartıcı gibi sanki.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu