Son eklenen

Emirhan Çakal kimdir

Emirhan Çakal, çıkarttığı mahvettim adlı şarkısıyla gündeme gelen, yeni nesil rap sanatçısıdır. 1995 doğumlu olan rapçi Bursa'da doğmuştur.

Emirhan Çakal’ın kuzeni Ceyda Yılmazer dir. Aynı zamanda, Şehinşah lakaplı bir başka rapçinin de eski eşidir. Ceyda Yılmazer’ in lakabı Heyceyn’ dir.

Şu an İstanbul'da yaşamakta olan Emirhan Çakal’ın ailesi ile ilgili pek bir bilgi yoktur. Bursa yıllarında İlkokulu'ndan Liseye kadar olan eğitimini tamamlamıştır.

Üniversiteye başvurmayan rapçi, lise bittikten sonra İstanbul'a gelip İş hayatına atılmıştır. Birçok işte çalışan Emirhan Çakal, daha sonra kendi işini kurmak istemiştir. Böylece Ticaret hayatına atılıp Tekstil sektöründe al-sat yapmaya başlamıştır.

Pazarlama işlerinde ilerledikten sonra, arkadaşı Reckol (Recep Eker) ile bir araya gelmiştir. Bu arkadaşlık sayesinde stüdyolara gitmeye başlayan Çakal, o ana kadar müzikle hiç ilgilenmediğini, ve ufak bir bilgisini dahi olmadığını söylüyor.

Müzik hayatına atıldıktan sonra ilk şarkısı Puşt 2020 yılında müzik listelerine girdi. 30.000 kadar izlenmesi tahmin edilen Bu şarkı,15 milyon izlenmiş ve beğeni toplamıştır. 2021 yılının başlarında ise Glock şarkısını tamamlamıştır.

Beğenilen şarkılara imza atan sanatçı, aynı sene içerisinde Perros Blancos Freestyle adlı şarkıyı sevenlerine sunmuştur. YouTube da 20 milyon gibi, büyük bir izlenmeye ulaşan bu şarkıda, trendler listesine girmiştir. Daha sonralarda ise, gerek arkadaşları ile düet yaparak, gerekse tek başına klipler çekerek birçok esere imza atmıştır.

Yavaş yavaş tanınan sanatçının en bilindik şarkılarından biri ise lütfen şarkısıdır, 2021 Temmuz ayında paylaştığı bu şarkı ile ismini daha çok kitleye duyulmuştur. Son olarak mahvettim adlı şarkıyı Ekim ayında YouTube'dan duyurmuştur. Birçok platformda yer alan bu şarkı tiktok severlerin de ilgisini çekmişdir. Toplam izlenme sayısı ise şu an, 33 milyona ulaşmıştır.

Özel hayatı ile ilgili pek bir bilgi bulunmayan Çakal, mahvettim adlı şarkısını eski sevgilisine yazdığı düşünülüyor. Ailesiyle ve özel hayatı ile ilgili daha fazla detay duyulmamıştır.

Geçmişten günümüze sanatçının imzası olan parçaları şöyle listeleyebiliriz.

l Puşt- 2020 yılı,

l Glock- 2021 yılı,

l  Perros Blancos Freestyle- 2021 yılı,

l GLOCK 2.0- 2021 yılı,

l RARI- 2021 yılı,

l Lütfen- 2021 yılı,

l Çarşamba Tatili- 2021 yılı,

l SENORITA SINYALE- 2021 yılı,

l FIJI- 2021 yılı,

l MINATOXKUSHINA- 2021 yılı,

l  Rıv Rıv- 2021 yılı,

l Günaydın- 2021 yılı,

l Düşeş- 2021 yılı,

l Pişman-2021 yılı,

l Mahvettim- 2021 yılı, itibariyle piyasaya çıkmıştır.

1 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu