Son eklenen

İNSTAGRAM KEŞFETE DÜŞME ETİKETLERİ

İnstagram son yıllarda popülerliğini arttırmış bir paylaşım uygulamasıdır. Bu uygulama üzerinden fotoğraf video paylaşımı yapılabildiği gibi aynı zamanda hikaye adı verilen 24 saatlik paylaşımlar da yapılabilmektedir. İnsanlar instagramı sevdikleri ile paylaşım ve iletişim içinde olmak amacıyla kullanmanın yanı sıra aynı zamanda kitlelere ulaşmak ve tanınmak amacı ile de kullanabilmektedirler. Instagram sayesinde para kazanmak da mümkün. Instagramdan para kazanmak için belirli bir kitleniz olmalı ve bu sayede instagram size post başına para ödeyebilir. Bunun yanı sıra satış hesapları fazla takipçisi ve etkileşimi olan hesaplara reklam verir bu sayede reklam geliri de elde edilebilir. Instagram üzerinden ünlü olmak veya sesini duyurmak isteyen kişiler instagramda herkese açık paylaşımlar yaptıktan sonra bu paylaşımın yayılması için bazı adımları gerçekleştirmelidirler. Bu adımlardan birisi ve belki de en önemlisi sizi keşfet denilen herkesin karşısına çıkabileceğiniz alana çıkarabilecek etiketleri kullanmaktır. Bu etiketler sayesinde instagram keşfete düşme daha kolay olmaktadır. 

Peki keşfete düşmek için hangi etiketler kullanılmalı? Bu etiketler her yıl farklılık gösterse de temelde aynıdırlar. Bu yazı aracılığı ile 2022 yılında hangi etiketler sayesinde keşfete düşebileceğinizden bahsedeceğiz. Instagramda paylaşmış olduğunuz fotoğraf veya videoların keşfete düşmesini ve birçok insan tarafından görülüp fark edilmesini istiyorsanız bu sene içerisinde keşfete en çok düşmüş olan bazı etiketlerden bahsedelim. 

Bu etiketler; 

#Benionecıkar 

#Keşfet 

#Keşfettengelenler 

#Keşfettengelenlertakipetsin 

#Kesfett 

#Kesfetteyim 

#Kesfetteyiz 

Gibi bazı etiketlerdir. Bu etiketlerin yanı sıra instagramda her zaman arama motorunda en fazla aranmış olan ve keşfete çıkmanızın yanı sıra insanların kendi istekleri ile tıklamalarını sağlayacak olan bazı etiketler de şunlardır; 

#Kesfet 

#Love 

#Instagood 

#Music 

#Moda 

#Fashion 

#happy 

#summer 

#photo 

#follow 

#followback 

#tbt 

#likeforlikes 

#like 

Gibi çok karşılaşılan ve bilinen etiketlerdir. Bu etiketler sayesinde keşfette yer alabilecek olmanın yanı sıra aynı zamanda aldığınız etkileşim sayısında da artış olacaktır. Bu etiketleri kullanarak instagram keşfete düşme ve etkileşimizin artması kaçınılmaz olacaktır. Tüm bunların yanı sıra keşfete diğer hesaplara oranla daha fazla çıkabilen hesaplar genelde takipçisi yüksek olan hesaplardır. Bu nedenle henüz kendisine belirli bir kitle oluşturamamış olan instagram kullanıcıları takipçileri nasıl kazanacağını bilememektedir. Bu gibi durumlarda ortaya instagram takipçi nasıl kazanılır sorusu ortaya çıkmaktadır. Bu gibi durumlarda genelde yapılan şey temelde oldukça kolaydır. Takipçi kazanmak isteyen ancak bunu sağlayacak etkileşime sahip olmadıkları için az takipçi ile kalan sayfalar veya kişisel instagram hesapları genelde takipçi hilelerine başvurur. Bu hilelere de instagram takipçi satın al adı altında ulaşılabilir. Instagram takipçi satın al sayesinde güvenli bir şekilde takipçi satın alımı gerçekleştirilebilmektedir. Bu işlem sayesinde hem takipçi sayısı fazla gözükür bu nedenle daha fazla takipçi de çekilebilir. Aynı zamanda keşfete düşmek için kullandığınız etiketlerle birlikte harmanlandığında etkileşim sayınız daha da artar ve keşfette daha fazla insanın önüne çıkmanız garantilenmiş olur. Güvenli bir şekilde gerçek instagram takipçisi satın alındığı zaman aradaki fark çoğu zaman anlaşılmaz bile. Böylece hem fazla takipçiye sahip olurken hem de etkileşim elde edilebilir. Bu sayede instagramda belirli bir kitle de kazanılır. 

3 Yorumlar

  1. İnstagram severek kullandığım sosyal medya paylaşımı, çok fazla kullanıyorum:) Etiket kullanıyorum ama bazılarını bilmiyordum, onlara dikkat edeceğim, teşekkür ederim:)))

    YanıtlaSil
  2. En çok ilgimi çeken konular ve bu etiketlerin faydalı olduğunu görenlerdenim:)

    YanıtlaSil
  3. Ben hep paylaşımla ilgili olanları kullanıyordum bunları da deneyeyim 😊

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu