Son eklenen

Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un Hakkında İlginç Bilgiler

Dünya tarihinde birçok lider geldi geçti ve birçok lider birbirinin kopyasıydı. Günümüze baktığımız zaman ise liderler daha çok birbirine benzemeye başladı. Ama öyle bir lider var ki birçok liderden farklı. Gerek otoritesi gerek ülkesinin gizemi gerekse de kendisinin gizemi, onu birçok liderden ayırıyor. Bu liderin adı Kim Jong-un.

Kim Jong-un'un Doğum Tarihi Bilinmiyor

Kim Jong-un 8 Ocak veya 6 Temmuz 1982'de veya belki 1983'te doğdu. Veya belki 1984. Neden böyle bir gizem var? Liderin daha yaşlı ve daha olgun görünmek istediği söyleniyor, bu nedenle resmi doğum tarihi 1982. Ancak Güney Kore istihbaratı, Kim Jong-un'un aslında 2 yıl sonra doğduğunu iddia ediyor. Ancak hangi tarih olursa olsun Kim Jong-un günümüzde dünyanın en genç liderlerinden biridir.

Kim Jong-un'un Çocukluğu Gizemlidir

Görünüşe bakılırsa Kim Jong-un çocukluk fotoğraflarını yayınlamak istemiyor. Kim Jong-un'un 2014 yılına kadar çocukluk yıllarına ait neredeyse hiçbir fotoğraf yoktu. Bu fotoğraf bir askeri tatil gününde çekildi fakat bu fotoğraftaki Kim Jong-un mu tam olarak bilinmiyor.

Kim Jong-un İsviçre‘de Farklı Bir İsimle Eğitim Gördü

İsviçre, Bern yakınlarındaki çok prestijli bir okulda, 1998-2000 yılları arasında Kuzey Kore'den bir öğrenci vardı. Gerçek adının ne olduğunu söylemedi. Bu fotoğraflara baktığımız zaman bunun Kim Jong-un olup olmadığını söylemek zor. Ancak onunla öğrenen insanlar kesinlikle Kim Jong-un'un kendisi olduğundan eminler. Arkadaşları onun çok komik birisi olduğunu ve siyasetten çok sporla ilgilendiğini söyledi. Fakat derslerinde başarılı bir öğrenci değildi.

Kim Jong-un Her Fotoğrafta Gülüyor

Böylesine ciddi bir ülkenin liderinin bu kadar çok gülümsemesi biraz tuhaf görünebilir, ama aslında bunun bir sebebi var: Kim Jong-un'un insanlara neşenin kişileştirilmesi olduğunu göstermesi gerekiyor.


Kim Jong-un, Dennis Rodman İle Arkadaş

Aynı okul arkadaşları da Kim Jong-un'un gençliğinde basketbol yıldızı Michael Jordan'ı çizdiğini iddia ediyor. Ve politikacının basketbolu sevdiği doğru. 2013 yılında Dennis Rodman ile tanıştı ve ona kişisel adasını gösterdi. Bu 2 kişi arasındaki muazzam farka rağmen arkadaş oldular. Dennis, "Belki o bir psikopattır, ama bunu fark etmedim." dedi.


2 Yorumlar

  1. Bu kadar gizem olmadı ilginç gerçekten. Hakkındaki bilgileri vermek istemeyebilir ama bu kadarı da fazla sanki. Bilemedim ben belki ben yanlış düşünüyor olabilirim:) Bilmediğim bilgileri öğrendim, emeğinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  2. birgün oturdum akşama kadar la bu akıllı kimmiş diye bayagı site gezdim aklı evvel bir adam

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu