Son eklenen

Cem Gelinoğlu Kimdir?

Disney Plus'ta izleyicilerle buluşacak olan "Bursa Bülbülü" filmi, Ata Demirer tarafından yazılmış ve aynı zamanda başrolünde oynanmıştır. 80’li yılları konu alan filimde, çay bahçesinde şarkıcılık yapan Cengiz'in hayali, albüm yapmaktır ancak, Cengiz'in hayatı Taşkın ile karşılaşması sonrası değişir. Cengiz, Taşkın'ın babasının bestesini satın almak için borç alır ancak Taşkın’ın parayı harcaması sonrası Cengiz'in parayı geri kazanabilmesi gerekmektedir. Cengiz ise Taşkın ve kardeşi Arzu ile birlikte sahnelere çıkmaya başlar.

Bursa’da çekilen filmde Taşkın rolünü Cem Gelinoğlu canlandırmaktadır. İşte, Taşkın rolünde ki Cem Gelinoğlu hakkında bilgiler.

Cem Gelinoğlu Kaç Doğumludur ve Nerelidir?

21 Temmuz 1983 doğumlu olan Cem Gelinoğlu, 39 yaşında ve Düzce doğumludur. Yengeç burcu olan Gelinoğlu aynı zamanda 174 cm boyunda ve 80 kilodur.

Cem Gelinoğlu Kimdir? Oynadığı Filmler ve Yapımlar

Düzce’de dünyaya gelen Gelinoğlu, eğitimini liseye kadar Düzce’de devam ettirmiştir. Vine, İnstagram gibi sosyal medya platformlarında içerikler üretmiş ve çok sayıda takipçi edinmiştir. 2015 yılı yapımı olan Ali Kundilli ile film sektörüne adım atan oyuncu, Aykut Enişte, Şansını Seveyim ve Bursa Bülbülü ile seyirci karşısına çıkmıştır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu