Son eklenen

The Flash Dizisi 9.Sezon Fragmanı Yayınlandı

The Flash sezon 9 için resmi olarak yeni bir uzatılmış fragman yayınlandı, fragman, Arrowverse dizisinin son sezonuna başka bir bakış sunuyor. Barry Allen karakterini neredeyse bir on yıl boyunca canlandıran Grant Gustin, gelecek ay başlayacak olan son sezon için bir kez daha kostüm giyiyor. Önceki sezonlardan farklı olarak, The Flash'ın son sezonunda sadece 13 bölüm olacak, bu dizinin tüm yayın süresi içinde en kısa sezon olacak. Gustin dışında, orijinal geri dönen oyuncular arasında Candice Patton (Iris West-Allen) ve Danielle Panabaker (Caitlin Snow) bulunuyor. Brandon McKnight (Chester P. Runk), Kayla Compton (Allegra Garcia) ve Danielle Nicolet (Cecile Horton) da son sezon için geri dönüyor.

Bu fragman, franchise'ın resmi olarak en uzun süren dizisi kabul edilecek olan önemli Arrowverse dizisine ayrıntılı bir göz atma fırsatı sunuyor. 

The Flash sezon 9’daki olaylar, sezon 8'den bir hafta sonra geçmektedir, Barry tekrar Reverse-Flash'ı yenmiştir. Dizide Iris hamile kalacaktır. The Flash fragmanı, bu hikâyenin sonunda gerçekleştiğini göstermekte çünkü Barry, Iris'e birkaç ay içinde hamile olacağını söylemektedir. Ancak, Iris Barry'ye geleceğinin tamamen söylenmemesini dile getirmekte.

The Flash, DC Comics'ten uyarlanmış bir televizyon dizisidir. Dizi, Barry Allen karakterini merkezine alır ve onun hikayesini anlatır. Barry, bir suç laboratuvarındaki bir kaza sonucu hiper hızlı bir metahuman olarak dönüşür ve kriminal olayları çözmek için bu yeteneğini kullanır. Aynı zamanda ailesi ve arkadaşları için de mücadele eder ve onları korur. Dizi ayrıca diğer metahumanların hikayelerini ve onlarla olan etkileşimlerini de içerir. The Flash, Arrow ve Supergirl gibi diğer Arrowverse dizileriyle de bağlantılıdır.

Umarız dizinin hayranları yeni sezondan keyif alırlar. Peki sizler Flash hakkında ne düşünüyorsunuz?

1 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu