100 Dolardan Ucuz Akıllı Telefon Vivo Y03 Tanıtıldı

Özellikle giriş segmentinde ürettiği telefonlarla adından söz ettiren Vivo, Vivo Y03 adını verdiği yeni akıllı telefonunu tanıttı. Şık tasarımı ve giriş seviyesinde olmasına rağmen ideal özellikleri ile beğeni toplayan cihaz, 100 doların altındaki fiyatıyla da şaşırtacak gibi görünüyor.

Vivo Y03 Teknik Olarak Neler Sunuyor?

Vivo Y03, 6,56 inçlik HD+ IPS LCD ekran ve 90 Hz ekran yenileme hızı ile tüketiciye göz kırpan bir cihaz. MediaTek Helio G85 işlemcisinden güç alan telefon, genişletilmiş RAM özelliğine sahip 4 GB boyutlu bir RAM ve 64 GB/ 128 GB dahili depolama alanı seçenekleriyle geliyor. MicroSD kart ile 1TB boyutunda bir kapasite sunan cihaz, Çift SIM, Bluetooth 5.0, 4G VoLTE ve GPS gibi özellikleri de bünyesinde bulunduruyor.

Günlük kullanım için uygun görülen 13 MP çözünürlüklü bir ana kamera ve LED flaş özelliğiyle gelecek olan telefon, ön kısımda ise makul kalmayı tercih ediyor ve 5MP çözünürlükte bir ön kamerayı uygun görüyor. 15W hızlı şarj desteği sunan telefon 5.000 mAh gibi sağlam bir batarya oranına da sahip. Son olarak cihazın Android 14 tabanlı FunTouch OS 14 işletim sistemiyle ayakta durduğunu belirtmekte fayda var.

Vivo Y03’ün Fiyatı Ne Olacak?

Fiyatı ile dikkat çeken Vivo Y03, bellek kapasitelerine bakarak bir fiyat tablosu belirlemiş durumda. Buna göre;

4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama 83 dolar

4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama 97 dolar

1/Post a Comment/Comments

  1. Merhabalar.
    Tanıtım için teşekkür ederim. Telefon 100 dolardan daha ucuz ama; değeri ve alım gücü düşen paramız karşısında bir servet gibi duruyor. Telefonun paramız karşısındaki değeri 3.100,00 TL olup, on bin TL. emekli maaşı olan bir vatandaş için ne ifade ettiğini de düşük maaşla yaşamaya çalışan vatandaşın bizzat kendisi söylesin.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder