Son eklenen

İNSTAGRAM'DA PARA KAZANMAK

Gelişen internet teknolojisi ile birlikte sosyal medya hesapları hayatımızın önemli bir noktasına gelmiş durumda. Bu sosyal medya hesaplarıyla haberleşme, günceli takip etme, sosyal hayatın sanal boyutunu izleme ve zaman geçirme dahil her şey yapılıyor.

Bunların yanında bu sosyal medya hesapları üzerinden para kazanmak yolları da artmış durumdadır. İnstagram’da para kazanmak isteyenler için bu sosyal medya hesaplarındaki hareketlerle farklı metodlar uygulanır.

Nasıl Para Kazanılır?

Sosyal medya hesapları sanal ortamlardır. Ve bu ortamlarda takip sayıları vardır. İnstagram’da para kazanmak isteyenler bu takipçiler arasında geniş kitlelere ulaşabilecekleri bir ağ kurarak reklam , tanıtım ya da bir çok satış işlemi gerçekleştirmektedir.

Bu yolların kullanımı için kişilerin en büyük hedefi takipçi sayılarının arttığı bir hesap oluşturmaktır. Ne kadar geniş kitlelere ulaşılırsa tanıtılan ürünün ya da reklamı yapılan şeylerin hedef kitlesi o kadar büyük olacaktır.

Büyüyen hedef kitle ile birlikte kişilerin verdikleri reklamlar aracılığıyla para kazanması mümkün.

İnstagram Ne Kadar Kazandırır?

Kişilerin takipçi sayılarıyla oluşturdukları sosyal hesaplarda verilen reklam ücretleri ve tanıtım fiyatları hesabın tanınma oranıyla değişebilmektir.

Bu bağlamda kişilerin fiyatlarını kendilerinin belirledikleri tanıtım ve reklam sayfalarının fiyat farkları mevcuttur. İnstagram hesapları üzerinden ürün satanların kazançları da bu bağlamda farklılık gösteriyor.

İnstagram’da para kazanmak son dönemlerde oldukça popüler bir kazanç sağlama yoludur. Miktarları kimilerini mutlu edecek ölçüde olmayan kazançlar bir kısım İçin çok ciddi boyutlarda.

Bu sebeple instagram kullanıcıları hem sosyal medya hesaplarını gezerken hem de okuyup haberini aldığı ya da direk kendi yaptığı yeni satış ürünlerini bu hesaplarla reklam tanıtım odaklı satmaktadır.

İnstagram kullanıcıları sanal takip kişiler üzerinden yapacakları reklam uygulamaları ve tanıtım ürünleri dışında para kazanabilecekleri bir diğer faktör de internet tabanlı verilerin reklamını yapmaktır.

Şirketlerin bu veri tabanları reklamlarına fiyat verdikleri bir sistem üzerinden gelişmiş sosyal medya hesaplarınca verilen bu reklamlar oldukça kazanç sağlayan para kazanma yollarındandır.

Bunun İçin gereken tek şey geniş kitlelere sahip sosyal medya hesapları oluşturup takipçi sayılarını artırmak ve paylaşımlarla kişileri etkileyebilmektir.



8 Yorumlar

  1. Ben bir türlü beceremedim ya hu fenomen olmayı. Gittim bir de Fenomenolamayangiller diye grup kurdum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bir türlü beceremedim şu internetten, instagramdan para kazanma olayını

      Sil
  2. aslında amacın güzel paylaşımlara imza atmak olunca güzel sonuçlarla sonuçlanıyor. Gerçi son iki yılda sahte işler daha ön plana çıksa da hala bizim gibi emin adımlarla ilerleyen bloggerların kıymetini bilen kişi ve markalar var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lerzan hanım siz bu konuda bayağı bir aktif bloggersınız

      Sil
  3. Bende fenomen olup parayı bulamadım :)

    YanıtlaSil
  4. Yazınız gerçekten faydalı. Özellikle youtube ve instagram gibi hesaplardan para kazanmak için bol kaliteli tayin ve bu yayınları bir çok grupta yayınlamak oluyor. Bu şekilde sizin de dediginiz gibi büyüme sağlayabiliyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emel hanım ben bir türlü beceremedim bu para kazanma olaylarını geçen sene biraz adsenseden kazandık. Ondan sonra spam yedik banlandık.

      Sil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu