Son eklenen

THE TOMORROW WAR FİLM İNCELEME

The Tomorrow War filmi Bilim kurgu türü bakımından en iyi film içeriğine sahiptir. Vizyon tarihi olarak 25 Aralık 2020 belirlenmiştir. Animasyon filmleri çekerek adından söz ettiren Chris Pratt bu kez herkesi ters köşeye yatırır. Çok radikal bir karar alarak bilim kurgu türünde film yapar. İlk bilim kurgu filmi olmasından dolayı biraz sıradan bir senaryoya sahip olsa da izlemeye değer bir film olacağını fragmanlarında belli etti.

The Tomorrow War konusu ise bilinen uzaylı ve insanoğlu mücadelesine dayanıyor. Dünya yine bir uzaylı tehdidi ile karşı karşıya kalır ve işgal edilmek üzeredir. İnsanlık ise bu savaştan kurtulabilme yolunu arar. Dünyada ki tüm bilim insanları bir araya gelerek akıllarına gelen her fikri denerler. Bir türlü kayda değer bir çözüm üretemezler. Ta ki içlerinden birinin zamanda yolculuk yaparak bu sorunun kaynağına gidip orada yok etme fikrini ortaya atar. Bu yüzden tüm şartları zorlayarak bir zaman makinası icat ederler.

Bir grup askeri bu iş için görevlendiren bilim insanları, onları geçmişe göndererek olayların başlamadan önlenmesi ile görevlendirirler. İnsanlığın ve Dünya’nın kurtuluşu buradan çıkacak olumlu sonuçta belli olacaktır.

The Tomorrow War filminde yönetmen yardımcılığında Chris McKay bulunuyor. Chris Pratt yönetmen koltuğunda otururken aynı zamanda başrol olarak görev yapacak. Betty Gilpin, Yvonne Strahovski, Sam Richardson gibi oyuncularda eşlik edecek.


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu