Son eklenen

AİLE ARASINDA FİLMİ KONUSU

Aile Arasında filmi, komedi tarzında yerel bir filmdir. Filmde ana konu 20 yılı aşkın süren evlilikleri aynı zamanda sona ermiş bir kadın ve bir erkekten oluşmaktadır. Fikret isimli naif bir adam ile Solmaz isimli kadın hiç beklenmedik bir anda tanışır. Tanıştıktan sonra da olaylar birer birer şekillenmeye başlar.

Solmaz, bir kız annesi olan kadındır. Solmaz'ın kızı ani bir kararla Adanalı erkek arkadaşı ile evlilik kararı alır. Bu durum Solmaz'ın hoşuna gitmemektedir. Bunun sebebi ise kültürden dolayı düğünde oluşabilecek sorunlardır. Fikret ve Solmaz bu probleme çözüm bulmak için birlikte hareket eder ve duyguları yoğunlaşmaya başlar. En büyük istekleri düğünü aile içinde kazasız belasız halletmektir.

Oldukça heyecanlı ve gülünç olan film izleyicileri tarafından memnuniyetle karşılanmıştır.

FİLMDE YER ALAN OYUNCULAR

> Demet Evgar ( Solmaz )

> Engin Günaydın ( Fikret )

> Fatih Artman ( Emirhan )

> Şevket Çoruh ( Neco )

> Erdal Özyağcılar ( Haşmet )

> Gülse Birsel ( Mihriban )

> Devrim Yakut ( Mükerrem )

> Su Kutlu ( Zeynep )

> Derya Karadaş ( Leyla )

> Devin Özgür Çınar ( Gülümser )

> Ayta Sözeri ( Behiye )

> Erdal Cindoruk ( Ruhi )

> Ünal Yeter ( Okan )

> Rıza Akın ( Muharrem Aladağ )

> Arif Erkin Güzelbeyoğlu ( Dede )

> Deniz Şen Hamzaoğlu ( Kahraman )

FİLMİN ÇEKİLDİĞİ YER VE VİZYON TARİHİ

Bu güzel komedi filmi İstanbul'un özel semtlerinden biri olan Cihangir'de çekilmiştir. Filmin vizyona giriş tarihi ise 2018'in Ağustos ayıdır. Film vizyona girdikten sonra tam olarak 33 hafta vizyonda kalmayı başarmıştır.

FİLME AİT DİĞER DETAYLAR

2018 senesinde vizyona girmiş olan bu film sinema salonlarında toplam 5 milyon 289 bin 51 kişi tarafından izlenmiştir. Filmin yaptığı toplam hasılat ise verilere göre 64 milyon 556 bin 711 türk lirası olmuştur.

Filmin yönetmenlik koltuğunda Ozan Açıktan yer alırken yapımcılığı Necati Akpınar, yazarlığı ise Gülse Birsel yapmıştır. Filmin gösterim süresi ise 2 saat 5 dakikadır.

FİLME GELEN YORUMLAR

Film, pek çok izleyici tarafından beğenilmiştir. İzleyicilerin bir kısmı olumsuz yorum yapsa da geneli olumlu sözler sarf etmiştir.

2 Yorumlar

  1. izledim güzel bir filmdi yalancının mumu yatsıya kadar yandı sanırım filmde :)

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu