Son eklenen

APPLE ONE KULLANICILARI İLE TANIŞTI

Apple markasının düzenlediği etkinlikte yeni abonelik modeli Apple One kullanıcıları ile tanıştı. Peki, Apple One nedir? Kullanıcılarına neler sunuyor? Detaylar haberimizde.

Apple One abonelik modeli birkaç uygulamayı tek çatı altında topluyor. Bunlar; Apple Music, Apple TV, Apple Fitness, Apple Cloud, Apple Arcade gibi uygulamalar olacak.

Apple One servisi tüketicileri için 3 ayrı paket seçenekleri sunuyor. Paketler, bireysel paket, aile paketi ve Premier paketleri olup, ücretlendirme bilgisine de yer verildi. Üç farklı abonelik paketlerinden en ucuzu olan bireysel paket 14.95 dolardan (110 TL) satışa çıkacak. Bireysel paket kullanıcılarına Apple Music, Apple TV, Apple Arcade ve 50 GB iCloud depolaması sunuyor.

Apple One Aile Paketi Abonelik Hizmeti ( Apple One Family)
Dev teknoloji şirketi Apple, aile paketi abonelik bedelini aylık 19.95 (150 TL) olarak açıkladı. Paket, bireysel paketin sunduklarına ilave olarak, depolama alanını 200 GB iColud olarak yükseltiyor. Apple One aile paketi abonelik hizmeti ile aynı ailede yer alan kişiler, bu hizmetlerden yararlanmış olacak.

Apple One Premier Paketi Abonelik Hizmeti
Apple One Premier paketi abonelik hizmeti en pahalı fiyat aralığı ile geldi. Hizmet bedeli ayda 29.95 dolar (220 TL) olarak açıklandı.

Premier abonelik hizmetine diğer iki paket hizmetleri de dâhil edildi. Farklı olarak Apple News ve Apple Fitness aboneliğinin yanı sıra, depolama alanı 2TB’ye yükseltildi.

Apple One Abonelik Servisini Spotify’i Eleştirdi
Apple markasının yeni tanıttığı Apple One abonelik servisini Spotify’i eleştirdi. İsveç merkezli şirket olan Spotify, haksız rekabetin yapıldığının öne sürdü. Kullanıcıların Apple One hizmetlerini tercih etmek zorunda bırakıldığını, diğer rakiplerin ise dezavantajlı duruma düşürüldüklerini iddia etti. Spotify, yeni abonelik hizmetinden dolayı öfkelenip, Apple şirketine karşı birleşme çağrısı yaptı.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu