Son eklenen

Netflix'in En Popüler Dizileri

Netflix en popüler dizileri son zamanların en çok dizi ve film izlenen platformu olan Netflix’de yer alan ve bir çok izleyici kitlesine sahip dizileri tanıyalım.

1- Sex Education; 11 Ocak 2019 tarihinde Netflix’de yayınlanan Sex Education dizisi, romantik komedi ve gençlik dizisidir. 2 sezon olan dizi, 18 yaş üstü içerikler içermektedir. Dizinin konusu, Otis’in öz güvensizliğinin terapist annesi sayesinde, cinsel yönde bilgileri öğrenmesiyle başlar. Asi karaktere sahip Maeve, Otis’e okulda bir seks terapisi kliniği açmayı teklif eder.

2- Elite; İspanya ülkesinde, 5 Ekim 2018 tarihinde yayınlanan ve 3 sezondan oluşan gerilim- gençlik drama dizisidir. Yüzde doksan dört oranında beğeniye sahiptir. Dizinin konusu, işçi sınıfından üç gencin, zengin öğrencilerin bulunduğu okula gelmeleriyle başlayan çatışmanın bir ölüme neden olmasını konu almaktadır.

3- Stranger Things; ABD yapımı korku- gerilim ve bilim kurgu dizisidir. Dizi 15 Temmuz 2016 tarihinde yayınlanmaya başlamıştır, 3 sezonu tamamlanmıştır. Duffer Kardeşlerin yönetmenliğini, senaristliğini ve yönetici yapımcılığını üstlendiği bir netflix dizisidir. Dizinin konusu, 1980 yılları başında kırsal bir kasaba olan Hawkins’de gerçmektedir. Hawkins ulusal laboratuvarı sözde Amerika Birleşik Devletleri için araştırma yapmakta olup, gizlice paranormal ve doğaüstü alanlarda insanlarla deneyler yapmaktadır. Bu deneyler sonucunda ‘Baş aşağı’ ismi ile alternatif evrene açılan bir portal ortaya çıkmıştır. Ve her şey Will Byers'ın bu baş aşağılar tarafından kaçırılması ile başlar.

4- Anne with an E; 2017 yılında, Lucy Maud Montgomery'nin klasik çocuk edebiyatı olan Anne Green of Green Gables'dan uyarlanan bir dizidir. Kanadalı televizyon dizisi olan Anne with an E dizisi, 3 sezondur. Bir çok ödül alan dizi, yüzde doksan sekiz oranında beğeniye sahiptir. Dizinin konu, yetim bir kız fakat cesur ve tutkulu bir karaktere sahip, bu kızın henüz evlenmemiş olan yaşlı bir kadın ve onun tatlı konuşan erkek kardeşinin yanında kendine yuva bulmasını konu alan bir dizidir.

5- You; 2018 yılında yayınlanan, You dizisinin 2 sezonu tamamlanmıştır. ABD yapımı dizi psikolojik gerilim türünde bir televizyon dizisidir ve hala devam etmektedir. Dizinin konusu, çekici bir cazibeye sahip aşırı derecede takıntılı obsesif genç adamın, takıntı haline getirdiği kadınların hayatına dahil olmak için sınırları zorlayacak davranışlar sergilemesini konu almaktadır.

6- Dark; 2017 tarihinde yayınlanan, gerilim-gizem-doğa üstü-bilim kurgu kategorilerinde Alman dizisidir. Dizinin 3 sezonu bulunmaktadır. Konusu ise, bir çocuğun kaybolmasının ardından onu arayan dört aile, arayışının sonunda üç nesil öncesine kadar giden bir gizemi keşfeder.

7- The Witcher; 2019 yılında yayınlanmaya başlayan, 1 sezonu yüklü olan fantastik- dram- macera türlerinde Amerikan yapımı bir dizidir. Dizinin konusu, yüzyılı aşan bir süredir sağlanmış olan barışın cüceler ve elfler arasında sona ermesi ile savaş başlar. Witcher olarak bilinen suikastçi ise, vaadedilen çocuğun doğmasını bekler. Çünkü bu çocuk tüm dengeyi değiştirecek bir güce sahiptir.

8- Lucifer; 2016 yılında yayınlanmaya başlanan Lucifer dizisi, gizem- polisiye- komedi drama kategorilerinde yer alır. Dizinin 5 sezonu bulunmakta olup, hala devam eden bir dizidir. Dizinin büyük bir izleyici kitlesine sahip oluşu popülerliğini yükseltmiştir. Yüzde doksan altı oranında beğeni alan dizinin konusu, şeytanın Melekler Şehri olan Los Angeles’a gelmesiyle başlar. Yıllar sonra tesadüfen bir dedektifle tanışan Lucifer’in asıl serüveni o zaman başlar. Lucifer’i geri götürmek için melek kardeşleri dünyaya gelir, bütün bunların yanında dedektif ile görüşebilmek için ona cinayetlerde danışmanlık yapan Lucifer özel gücü sayesinde katilleri hızla bulmaktadır. Dedektif ise zamanla kendini şeytana aşık bulacaktır. Muhteşem bir aşk hikayesinin akıl almaz kurgu ile birleşimine hayran kalacaksınız.

1 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu