Son eklenen

Samsung Galaxy F4 Telefon Modeli İncelemesi


Yeni telefon modellerinden biri olan Samsung Galaxy F4 model telefon Android 10 işletim sistemi ile geliyor, cihazın 6.40 inç ekran boyutu mevcut. Cihazda Exynos 9611 model işlemci kullanılıyor ve 2 varyantı bulunuyor: 8 GB ve 6 GB geçici bellek yani RAM taşıyan Bu iki Varyantta da 6.000 mili amper batarya kullanılıyor. 8.9 milimetre kalınlığı sahip olan cihazın çerçevesi plastik çerçeve olarak geliyor ve Gorilla Glass 3 ile korunuyor. Toplamda 191 gram ağırlığı olan bu telefonun kırmızı mavi ve siyah renkleri var. Süper amoled dokunmatik ekrana sahip olan Samsung Galaxy F4 telefon modeli 1080 x 2340 piksel ekran çözünürlüğüne sahiptir. Bu da inç başına 403 piksel çözünürlük anlamına geliyor

Samsung Galaxy F4 Telefon Özellikleri
10 nanometre mimari üzerine inşa edilen Exynos 9611 model işlemcinin 4 çekirdeği 2.30 GHz hıza çıkarken diğer dört çekirdek 1.71 GHz hızlarda seyrediyor. Önemli donanım bileşenlerinden biri olan grafik işlemci Bu cihazda mali g72 olarak tercih edilmiş, hafıza kartı destekleyen bu cihaz dahili olarak 64 GB ve 128 GB flash bellek taşıyor.

Samsung Galaxy F4 telefon modelinin kameralarına gelince; arkada 4 adet kamera barındıran bu cihazın ana kamerası 64 megapiksel genişlik kamerasıdır. Diğer kamera Ultra geniş 8 megapiksel kameradır. 3. ve 4. kameralar makro ve derinlik kameraları olarak beşer megapiksel çözünürlük ile karşımıza çıkıyorlar. Bu kameralar içerisinde 64 megapiksellik kamera Panorama Flash ve HDR özelliklerine sahip olarak geliyor. Bu kameranın 4K video çekimi yapabilmenize olanak sağlayan güzel bir kamera olduğunu söyleyebiliriz

Samsung Galaxy F4 telefon modeli ön tarafta 32 megapiksellik bir kamera daha taşıyor telefonun güzel özelliklerinden biri li-polimer pil türü olarak karşımıza çıkan 6.000 miliamperlik çıkarılamayan bataryasıdır. Bu bataryayı çabuk doldurmak için 15 WATT hızlı şarj desteği gelmektedir. Telefonda 3.5 milimetre kulaklık bağlantı noktası ve Stereo hoparlör bulunuyor. Ayrıca ekran arkasına Parmak izi sensörü de yerleştirilmiş, yakınlık Pusula hız değişim ölçer gibi sensörler de barındıran bu yeni telefon geniş bir müşteri kitlesine hitap ediyor.

Samsung Galaxy F4 Telefon Modelinin Fiyatı
Başlangıçta Hindistan Arabistan Irak mısır gibi yerlerde satışa çıkacak olan bu telefon modelinin fiyatı 270 dolar olacak. Samsung Galaxy F4 telefon modelinin ülkemizdeki satışı konusunda henüz bir bilgi yok. Ancak Samsung daima ilk ürünlerini bu coğrafyalarda satışa çıkarıp daha sonra Avrupa ve ABD gibi pazarlarda satışa çıkarıyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu