Son eklenen

Xiaomi Redmi K40 Pro Zoom Telefon İncelemesi


Yeni telefon modellerinden biri olan Xiaomi Redmi Pro Zoom Süper amoled teknolojisini kullanan 6.67 inç ekran ile geliyor. bu makinede Android 10 işletim sistemi kullanılıyor, Qualcomm Snapdragon 875 model en iyi işlemciyi kullanan cihazın 8 GB 12 GB RAM varyantları bulunuyor. Batarya konusunda da oldukça cömert davranan firma bu telefonda 5.000 mili amper bataryayı uygun gördü. Cihazın neredeyse bütün donanımları üst düzey olduğu için fiyatının da biraz yüksek olacağını tahmin edersiniz. Bu güzel cihaz 575 dolar fiyatla satışa çıkacak. Makinenin diğer teknik detaylarına değinelim ve fiyat şokunun etkisini azaltalım.

Xiaomi Redmi K40 Pro Zoom Telefon Teknik Özellikleri

Bu cihazın ağırlığı 218 gram olup tamamen alüminyum çerçeve ile donatılmış ve Gorilla Glass 5 ile korunan harika bir ekranı var. Kırmızı mor beyaz ve gümüş metal renklerle gelen bu cihaz 6.67 inç boyutta mükemmel bir Süper amoled ekrana sahiptir, 1080 x 2400 piksel çözünürlük sunabilen bu ekran 120 hertz resim yenileme yeteneğine de sahiptir. Böylece ayrıntılı grafiklerden hoşlanan karmaşık mobil oyunlar oynamayı seven müşteriler bu cihazı dikkate alacaklardır. 800 nit parlaklık seviyesini çıkabilen bu cihazda kullanılan 5 nanometre mimari üzerine inşa edilmiş Snapdragon 875 model süper işlemcisinin bir çekirdeği 2.40 GHz hıza çıkabilirken, diğer çekirdeği 2.20 GHz hıza ulaşabilmektedir. Kalan 6 çekirdeğin her biri 1.80 GHz frekansında çalışabilen bu özel işlemciye eşlik edecek ve onun hızına erişecek Adreno 660 model grafik işlemci ile desteklenen bu oyun canavarı büyük ilgi göreceğe benziyor.

RAM konusunda 8 GB-12 GB seçenekler sunan firma her iki varyantta da RAM elemanı konusunda son derece cömert davranmış. Dahili flash bellek olarak 128 Gb 252 GB 512 GB seçeneklerini de sunuyor. Firma Bu cihazın arka tarafına 4 sensör yerleştirdi. Genişlik kamerası 64 mega piksel tele foto kamerası 5x Optik zoom yapabilen 13 mega piksellik bir kameradan oluşuyor. Ultra geniş kamera 16 mega piksel olarak tercih edilmiş, derinlik kamerası ise 5 mega piksel olarak seçilmiş. çift tonlu LED Flaş özellikli HDR desteği olan 8K çözünürlüğe kadar çekim yapabilen harika bir arka kamerası var. Şirket ön tarafa da selfie kamerası olarak açılabilen 32 mega piksellik özellikli güzel bir kamera daha yerleştirdi. Bütün bu sistemi besleyecek enerji kaynağı li-polimer pil türü 5.000 mili amper bataryadır. Bu bataryayı hızlıca doldurmak için şirket 65 watt hızlı şarj adaptörü gönderiyor. Kulaklıkla müzik dinlemeyi seven ve 3,5 milimetre bağlantı noktasını olmazsa olmazları arasına koyan müşteriler, bu telefonda hayal kırıklığına uğrayabilir. Çünkü bu özellik bulunmuyor. Son derece kaliteli ses üretilebilmesi için 192 KHz frekansta çalışabilen 24 bit ses özelliğine sahip güzel hoparlörleri bulunduğunu belirtmek isteriz. Cihazın ekranının altında ise parmak izi sensörü var. Pahalı telefonlarda beklenen diğer Pusula yakınlık hızlanma sensörleri Xiaomi Redmi Pro Zoom cihazda yerini almış.

1 Yorumlar

  1. Ben şu an redmi 6 kullanıyorum gayet memnunum. Xiaomi telefonları gayet güzel

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu