Son eklenen

TAKİP EDİLESİ 5 YOUTUBE KANALI


Bildiğiniz gibi Youtube’da çok sayıda kanal var. Bunların çoğu vakit öldürmek için ideal. Fakat bu kanallar arasında çok bilinmeyen ama içerikleri kaliteli olan kaliteli kanallar da var. Bu yazımda sizlere yüz bin aboneni altında beş harika kanal önereceğim.

1-MEKAN ZAMAN 

Mekan zaman; kendi tabiriyle, daha iyi yarınlar inşa etmek için bilimin ışında mekanda ve zamanda yolculuk yapan bir kanal. Farklı bir bakış açısı yakalamayı amaçlayan bu kanal, farkındalık oluşturan kaliteli içerikler üretiyor. Kanal son zamanlarda tarihi içerik ve serilere ağırlık veriyor. Alternatif tarih, Osmanlı’ya yolculuk, mekanda ve zamanda yolculuk, savaşın sırları, tarihteki en etkileyici cevaplar ve hikayeleri başlıca serilerden. Kanal kaliteli içeriklerine rağmen çok yavaş büyüyor. Daha önce bu kanalı duymadıysanız hemen incelemenizi tavsiye ederim.

https://www.youtube.com/channel/UCSPuMgA6iB7g5e3OVYwNEZA

2-HAYAT OKULU 

Hayat okulu; her şeyin okulda öğrenilemeyeceğini, bazı şeylerin hayattan öğrenileceğini savunarak; başarılı bir hayat için pazarlıktan çevre geliştirmeye, ilk işimizi kurmaktan sadakatli olmaya kadar birçok konuda tecrübelerini karşılıklı sohbet şeklinde izleyiciyle paylaşan güzel bir kanal. Yeni sayılabilecek bu kanal aynı zamanda “Nasıl başardı?” konseptiyle alanında usta kişileri tecrübe ve bilgilerini bizlerle buluşturuyor. Kanalın sahipleriyse spor alanında kendilerini kanıtlamış olan Ertan Balaban ve Ağırsağlam.

https://www.youtube.com/channel/UCluLGTVrLguc_iQXByVgnkg

3- ERDİ KARADENİZ

Erdi Karadeniz; çok sık video atan bir isim olmasa da içerik üretmeye beş yıldır devam eden ve maalesef hakettiği değeri göremeyerek elli bin aboneye bile sahip olmayan kanal. Kitaplar ve kişisel gelişim üzerinde duran Erdi’nin en aktif olduğu seri ise ben kahvemi içerken serisi. Bu seride okuduğu kitaplar, edindiği bilgi ve tecrübeler üzerine sohbetlerini dinliyoruz. Kendine özgü, kaliteli ve güzel olan bu kanala da bir göz atmanızı tavsiye ederim.

https://www.youtube.com/user/erdikaradeniz

4- KOLAY DEĞİL

Kolay değil; kolay değil kolay olsa herkes yapardı. Girişimcilik, satış, pazarlama, perakende ve e-ticaret gibi konularında içerikler üreten bu kanal da sohbet tarzında içerikler oluşturuyor. Videolarında gerçekten önemli konulara değinen kolay değil, özellikle girişimciliğe ilgi duyanlar için çok yararlı olacaktır.

https://www.youtube.com/channel/UCetKWpbOb68pP3ptKzS_7fw

5-BURAK BİLİCİ

Burak Bilici, bahsettiğim kanallar arasında e az abone sayısına sahip olan kanal. Henüz daha dört bin abonesi olan kanalın hedefi bir milyon kişinin hayatına dokunabilmek. İstediği hayatı yaşayabilmek için diş hekimliğini bırakarak girişimci olmak isteyen Burak; okuduğu kitaplar ve ilgilendiği alanlarla hayatının değişimini kanalında hazırladığı videolarla izleyicilere sunuyor. Videolarının size de ilham verecğini düşünüyorum.

https://www.youtube.com/channel/UCZ-_DReI9MRDcbqayn5eQIg


3 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu