Son eklenen

Venom 2 Ne Zaman Vizyonda


Geçtiğimiz yıllarda vizyonda yayınlanan Venom filmi sinemalarda çok ilgi görmüştü. Serinin devamı olan Venom 2 hakkında da bir sürü iddia ortaya atıldı. Peki Venom’un ilk filmi kadar rağbet görebilecek mi?  Bunun cevabı filmin yayınlanacağı tarihte belli olacak. Peki o halde Venom 2 Ne Zaman Vizyonda Yer Alacak? 2021 yılının Haziran ayında ilk sürümü Singapur’da yayınlanacağı planlanıyor.

Venom 2 Hakkında Söylentiler Neler?

Filmde bu sefer Tom Holland’ın da rol alacağı söyleniyor. Yani buda demek oluyor ki filmde Venom’un yanında bu sefer Spider-Man’de yer alacak. Fakat tam terside olabilir çünkü filmin asıl ismi Venom: Let There Be Carnage yani Venom: Katliam Olsun olduğu için Spider Man’in kötü karakter olabileceği bile bir ihtimal. Çünkü bazı sızdırılan kesitlere göre filmde kırmızı bir kötü karakter olacağı kesinleşmiş durumda.

İlk Filmle İkinci Filmin Arasındaki Farklar Neler?

İlk filmin yönetmeni Ruben Fleischer iken ikinci filmin yönetmenliğini Andy Serkis üstlenmiş. Ayrıca ilk filmde en çok eleştirilen şeylerden biriside filmde Spider Man’in olmamasıydı. Artık onunda filmde olacağı söyleniyor.

Fimle ilgili beklentilerimiz henüz bu kadar. İlerleyen zamanlarda yeni bilgiler doğrultusunda kafamızdaki soru işaretleri azalacaktır. Siz bu film hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

3 Yorumlar

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu