Son eklenen

En İyi Aksiyon Filmleri

Herkesin en çok izlediği film türlerinden bir tanesi aksiyon dolu olan filmlerdir. Aksiyon film severler bilir ki kendilerini farklı bir mod dünyasına sokmadan filmi bitiremezler. Sanki gerçek bir kahramanmış düşüncesinde filmler izlenir ve film bitiminde filmin asıl kahramanıymış gibi hissedilir. Bizlerde bu filmlerin önemini bilerek sizler için en iyi aksiyon filmleri hangileridir? Listemizi sunuyoruz.

Mission İmpossible

Bir ajanın hikâyesini anlatan çok özel filmlerden bir tanesidir. Gizli görevlerde boy gösteren kahramanımızın başına gelmeyen kalmaz. Aksiyon ve macera dolu özel bir film isteyenler bu filmin tüm serilerini izleyerek kendilerini farklı atmosfere kaptırabilirler.

Fast and Furious

En iyi aksiyon filmleri listesi içerisinde yer alan ve dünyanın en iyi filmleri arasında gösterilen Fast and Furious serileri, yarış ve aksiyon tutkunlarının bir numarası diyebiliriz. Yarış, banka soygunu ve daha pek çok kapışmaları anlatan filmi izlediğiniz andan itibaren yarış modu içerisine gireceğinize emin olabilirsiniz.

Rambo

Özel görev için gönderilen bir adam ve başından geçen aksiyon dolu macera anlatılıyor. İlk filmi ile dünyada çok büyük bir yankı uyandırdığı kesindir. Bu filmin konusu ise terör örgütlerinin içerisine sızan adamın tek başına verdiği mücadele olarak karşımıza çıkıyor. 

İp Man

Bruce Lee hocası olarak tanınan İp Man çok büyük bir dövüş ustasıdır. Wing Chun adında öğrettiği bu dövüş sanatı ile zaman içerisinde Çin’de tanınır ve ünü tüm dünya üzerinde bilinir. Özellikle Japonya ve Çin savaşını da anlatan filmde dövüş sahneleri oldukça boldur.

John Wick

En iyi aksiyon filmleri dendiğinde elbette John Wick ön plana çıkıyor. Önceden çalışan bir katilin hikâyesi anlatılıyor. Uzun yıllar önce işi bırakan katil, yaşanan bazı can sıkıcı olaylar sonucu yeniden başlıyor. Film köpeğini öldüren adamı bulmakla başlaması ile gizli örgütlere kadar varıyor. Bu kişinin kötülere karşı mücadelesi bu şekilde başlıyor.

The Equalizer

En iyi aksiyon filmleri arasında The Equalizer olmaması imkânsızdır. Çünkü bu filmi aksiyon sahneleriyle dünyada büyük bir yankı uyandırmıştır. Çok eskiden ajan olan kahramanımız, artık normal bir hayat sürmek adına kendini adapte etmiştir. Fakat başına gelenler maalesef eski hayata sürüklemiştir.

The Expendables

Aksiyon dendiğinde elbette The Expendables listenin dikkat çekenlerinden denilebilir. Çünkü bu filmde öyle bir kadro var ki neredeyse yok yok. Aksiyon ve macera isteyen kişiler bu filmin senaryosundan mutlaka etkileneceklerdir. Konusunda özel bir grup eğitimli askerlerin başından geçenler yer alıyor.

The Transporter

Madde taşımacılığında oldukça iyi olan kahramanımız mafyalarla aniden bir savaşa girer. Bolca aksiyon sahneleri olan bu filmi izlediğinizde çok başarılı bir yapıt olduğunu göreceksiniz. Hayatını kurtarmak ve kötüleri alt etmek adına yapılan büyük savaşa tanıklık edeceksiniz.

James Bond

Bu filmi elbette bilmeyen yoktur. Ajan James Bond’un gizli görevlerini ve yaşadığı maceralarını anlatan filmi izleyenler bilir ki filmden sonra farklı bir bakış açısı yakalarlar. Dünya da gizli bir şekilde neler olup bittiği ve nasıl bir farklı hayatın olduğu bu filmle anlaşılabiliyor. 

Avengers

Pek çok marvel kahramanlarının birleştiği noktadır Avengers takımı.  Dünyayı düşmanların elinden kurtarmakta elbette onların görevidir. Aksiyon ve bilim kurgu isteyen kişiler bu filmle tatmin olabilecekler. Başarılı grafikleriyle her zaman gündeme gelmiş bir film olarak en iyi aksiyon filmleri arasında.

Undisputed

Bir hapishanede gerçekleştirilen kaçak dövüşleri anlatan bir filmdir. Filmin kahramanı önemli bir dövüşçüdür ve birinci gelen özgürlüğüne kavuşacaktır. Fakat öyle bir değişiklikler olur ki sadece dövüş değil yer altı dünyasının ne tür gizlilikler bulunduğu da bizlere yansıtılır.

Mad Max

Zaman çok değişmiştir ve artık suçlar alenen açık yapılır. Zorlu bir dünya da gerçekleşen zorlu bir hayat koşulları filimde anlatılıyor. Kimi zaman çölde kimi zaman harabe olmuş kasabalarda kötü yönetimi anlatır ve filmin kahramanı kötülere karşı ciddi bir savaş verir.

The Bourne

Bir ajanın başından geçen her türlü belayı anlatan filmlerden bir tanesidir. Çok gizli görevlere giren filmin kahramanı her türlü ani gelişen problemleri de alt etmek zorundadır. Bu filmin pek çok serisi bulunuyor ve izleyenler tam not vererek filmin nasıl kalitede olduğunu gösteriyor.

Vermiş olduğumuz aksiyon film listemiz aileyle izlenecek aksiyon filmleri olarak da kabul edilebilir. Güzel bir vakit geçirmek adına ve bol aksiyon heyecanı yaşamak için bu filmlerden tercih edebilirsiniz. 

6 Yorumlar

  1. Rambo efsanedir aksiyon filmlerinde

    YanıtlaSil
  2. Birkaç tanesini izledim. Çok benim tarzım olmasa da eşim çok seviyor izin günlerinde ben de ona eşlik ediyorum. Hem blog için malzeme çıkıyor ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben seviyorum Derya hanım aksiyon filmlerini yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

      Sil
  3. Listede bir tek Undisputed yabancı geldi bana. Halbuki diğerleri gibi serisi yapılmış. Creed havası sezdim birazcık. Bu filme bakarım ben. Aksiyon filmleri listesindeki diğer filmlerde çok güzel. Hemen hemen hepsini izledim :) Teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
  4. John Wick i izlemek istiyorum bunlar arasından

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu