Son eklenen

Burcu Özberk Kimdir?

Günümüzde Aşk Mantık intikam dizisinde de sıklıkla adından söz ettiren Burcu Özberk kimdir? Sizler de Burcu Özberk Hakkında detaylı bilgi örenmek için yazımızı kaçırmayın.

Burcu Özberk Eğitim

Burcu Özberk 12 Aralık 1989 yılında dünyaya gelmiş olan Eskişehirli bir oyuncudur. En güncel hali ile 1,62 boyu ve 53 kilosu vardır. Oyunculuk hayatına başlamadan önce eğitimini de bu yönde aldı. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarında Tiyatro bölümü mezunudur. 2012 mezunu olarak bu alandan mezun olmuş ve 2013 yılında da ilk deneyimini TV karşısında ortaya koymuştur.

Burcu Özberk Projeleri

Muhteşem Yüzyıl Huricihan Sultan karakterine hayat veren oyuncu ilk oyunculuk deneyimini 2013’ te dönemin parlayan dizisinde yer alarak adını duyurmuştur.

2015 – 2016 yılında yayınlanan Güneşin Kızları isimli dizide Nazlı Yılmaz karakterine hayat vererek bu alanda gene TV dizisinde kendisini gördük. İki büyük projede ilgi ile izlenen dizilerde yer alması onun kariyerini şekillendirmeye devam etti. Oyuncunun bu iki diziden sonra tanınırlık durumu daha da artış gösterdi.

2016 yılında Şahane Damat isimli dizide Melike karakterini hayata geçirdi. Bu dizi çok tutmadığı için kısa dönemli ekranlarda ilgili dizide yerini almış oldu.

2017 yılında Badem Şekeri isimli filmde Ayşe karakterine hayat verdi. Badem Şekeri isimli filmin diğer serilerinde de oynamıştır. Bu sayede sinema alanında da kendisini görmeye 2017 yılından itibaren başlamış olduk.

2017-2018 yılında bir sezonluk olan Aslan Ailem isimli dizide Burcu karakterini canlandırdı.

2018 yılında Direniş Karatay filminde Türkan karakterini hayata geçirdi.

Afili Aşk, Çocukluk isimli iki dizide de yer aldı. Bu iki dizi de çok fazla tutmamakla birlikte Burcu Özberk gerek dizi gerekse sinema hayatında yer almaya ve kariyer basamaklarını tırmanmaya devam etti.

Günümüzde sıklıkla takip edilen ve popüler olan Aşk Mantık İntikam isimli dizide Esra karakterine hayat veriyor. Dizinin sevilmesi de oyuncuları hakkında bilgilerin araştırılmasına teşvik niteliğinde oluyor.

Tiyatro bölümünden de mezun olması gereğince bir yandan da tiyatro sahnelerinde çeşitli oyunlarda yer almaya devam ediyor. Sinema ya da dizi projelerinin aynında sinema tutkusu onun birçok tiyatro oyununda rol alıyor.

5 Yorumlar

  1. tanımış oldum birisini :)

    YanıtlaSil
  2. Siması tanıdık geliyor ama filmleri bana göre değil.

    YanıtlaSil
  3. Güneşin Kızları dizisinden daha net hatırlıyorum ilk zamanları. Bence iyi oyunculardan biri, tatlı bir kız:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burcu Özberk, Aşk, mantık ve intikam dizisinde Esra karekterini çok güzel oynuyor.

      Sil
  4. hiçbir dizisini izlememişim :)

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu