Son eklenen

Netflix 6 diziyi iptal etti!

Bildiğiniz üzere, Netflix sürekli olarak yeni dizi ve filmlerini izleyicilerin karşısına sunuyor. Bir taraftan ise, izleyiciler tarafından beğenilmeyen veya sıkıcı gelmeye başlayan diziler final yapılıyor. Son yapılan açıklamayla birlikte, iptal edilecek 6 Netflix dizisi belli oldu.

- 2022 yılında iptal edileceği kesinleşen 6 Netflix dizisi

Netflix platformunda yayınlanan, iptali ile birçok izleyici üzecek 6 içerik, yeni dizilerin gelmesiyle birlikte de birçok izleyici sevindirecek.

- Gentefied

Komedi türünde olan bu dizi,  2. sezonuyla birlikte Netflix platformuna veda ediyor. Başrollerinde Karrie Martin, Carlos Santos, gibi birçok oyuncu yer almakta.

Dizinin 3. sezon için başka bir Netflix benzeri platform ile anlaşıp anlaşmayacağı henüz açıklanmadı.

- Cooking with Paris

Amerikan yemek programı Cooking with Paris, 1. sezonun bitmesiyle birlikte, çevrimiçi dizi platformlarına veda edecek. Asıl sebebi ise yaşanana düşük izleyici oranı.

- Stranger Things

Bilim-Kurgu türündeki bu dizi, uzun zamandır devam etmekteydi. 4. sezonuyla birlikte iptal edildiği açıklandı. Dizinin 4. sezonu Mayıs ayında yayınlanması bekleniyor. 4. sezonunda dizinin iyi bir izleyici oranına sahip olması halinde, Netflix platformu ile belki tekrar devam etme kararı alabilir.

- Never Have I Ever

Komedi-drama türünde olan dizi, 2020 yılından itibaren Netflix platformunda yayınlanmaya başlamıştı. Sadece 2 sezon boyunca yayınlanan bu dizinin, 3. sezonunun izleyicilerin karşısına çıkmasıyla birlikte ekranlara veda edecek.

- The Baby-Sitters Club

Dizinin konusu, bebek bakıcılığı yapan 7 arkadaşı anlatmaktaydı. Dizinin 2. sezonun sonuyla iptaline karar verildi.

- Archive 81

Film yapımcısının yaşadığı yangın esnasında, hasar almış olan filmlerini tamir etmeye çalışırken ki yaşadığı korkutucu olayları konu alan korku temalı bir dizi. 8 bölüm, 1.  sezon ile Netflix platformuna veda ediyor.


3 Yorumlar

  1. Archive 81 izlemiştim mükemmel bir dizi 👍😂

    YanıtlaSil
  2. Stranger daha ne kadar devam edecekti ki? Final yapmaları iyi olmuş

    YanıtlaSil
  3. Neyse ki izlediğim diziler değil:)

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu