Son eklenen

Türkiye'nin En İyi 5 Güncel Blog Sitesi


Blog siteleri, İnternette karşımıza çıkan sorunlardan tutun da, daha bir çok konuda bizlere katkı sağlayan oldukça faydalı içeriklerle donatılmış web siteleridir. Sorunların çözümü, güncel bilgiler ve daha bir çok konuda blog sitesi bulabilirsiniz. Ancak, genel olarak zaten bir çoğu en az bir kaç farklı kategoride içerik oluşturmaktadır.

Dolayısıyla oldukça zengin içeriklere sahip en iyi güncel blog siteleri hayatımızdan çıkaramayacağımız türden. Bu içeriğimiz de bize göre Türkiye'nin en iyi 5 güncel blogspot altyapılı blog sitelerden bahsedeceğiz. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan hemen listemize geçelim.

1. Hürpost.com

Hürpost, Engin bey yönetiminde harika makaleler çıkartıyor. Hemen hemen her kategoriden içerik bulmanız mümkün. Bir göz atmanızı tavsiye ederim.

2. Deli Kızın Bohçası (Derya Soyguel)

Derya hanım blog sitesi içerisinde moda'dan dekorasyona bir çok içeriğe ev sahipliği yapıyor. Son zamanlarda çok aktif olmasa da oldukça iyi bir donanıma sahip ve yüzlerce içerik ile aradığınız bir çok içeriğe rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Ayrıca bu site de üyelik kısmı mevcut.

3. Bilevip

Bilevip internet sitesi içerisinde onlarca farklı kategori ile kullanıcılarına yayıncılık yapmakta. Türkiye'nin en iyi güncel blog siteleri 2020 listesi arasında yer bulan site ilerleyen zamanlarda daha da değerlenecektir. Kesinlikle takibe almalısınız.

4.  Sade ve Derin (Deep)

Sade ve Derin blog sitesi Deep yönetiminde en güncel bloglar dan biridir, içerisinde yüzlerce makale mevcut ve ayrıca dizi - film izlemeyi seven biriyseniz kesinlikle bu güncel blog sitesi size göre. Sürekli öneri ve bilgilerin yer aldığı bu internet sitesi ile kişisel gelişiminize farklı bir boyut kazandırabilirsiniz. 

5. Ankarapostası

Beşinci sıraya kendi blog sitemizi aldık içerisinde hemen hemen her kategoriden içerik bulmanız mümkün. 

4 Yorumlar

  1. deryaaa süfeeer :) bilgedede duymadııım :) ankara pstası faydalı blooog :)

    YanıtlaSil
  2. Hepsini biliyorum blogların kendi kategorilerinde güzel işler çıkaran bloglar ayrıca bu listede bizim sitemize yer vermeniz çok mutlu etti çok teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  3. Bu yayınınız dikkatimden kaçmış tesadüfen farkettim gecikme için özür dilerim. Bloglarım her zaman aktif ve haftada birkaç paylaşımla güncelleniyor. Yer verdiğiniz için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu