Son eklenen

Helstrom Dizi incelemesi

Marvel Televizyonu, Hulu kanalı üzerinden izleyicisi ile buluşturduğu Helstrom, 16 Ekim tarihinde ekranlara gelmeye başladı. Bu senenin iddialı dizilerinden biri olan Helstrom dizisi toplam 10 bölüm olarak yayınlanıyor.

Marvel evreninin yeni dizisi olan Helstrom ilk sezonu ile bomba gibi ekrana gelmeye başardı. Dizi, ilk bölümü ile büyük beğeni kazandı ve izleyiciler daha şimdiden 2. sezonunun olup olmayacağını merak etmeye başladı.

Helstrom Dizisi Konusu

Daimon ve Ana Helstrom üzerinden hikâye ilerliyor. Kardeş olan ikili farklı bir aile yapısından geliyor ve aynı zaman inanılmaz yeteneklere sahipler. Kötülük ile mücadele edebilmek için güçlerini birleştirmeye karar veriyorlar.

Dizide kardeşler kötülük ile mücadele etmeye çalışıyorlar bu uğurda başlarına pek çok geliyor. Çizgi roman serisinden ekrana uyarlanan dizide korku hikâyesi kitaptaki gibi anlatılıyor.

Daimon ve Ana Helstrom dünyadaki kötülük ile baş etmeye ve insanlara yardım etmek istiyorlar

Helstrom Dizisi Yapımı

Hesltrom yapımcısı Marvel Televizyonu’dur. Helstrom, bağımsız bir hikâye anlatır. Dizi, ABC Signature Studios ile Marvel Television ortaklığı tarafından piyasaya sunuldu.

Helstrom yazarlığını Gary Friedrich, John Romita, Roy Thomas ile Herb Trimpe yapıyor.

Dizinin yönetmenliği bölümler şeklinde yapıldığı için yönetmen koltuğunda birden fazla isim bulunuyor. Bu isimler; Sanford Bookstaveri Cherie Nowlani Jim O’Hanlon, Anders Engtrom, Amanda Row, Michael Offer, Kevin Tancharoen, Jovanka Vuckovic ve Daina Reid’dir.

Helstrom dizisi dram ve fantezi türü bir dizi olmasının yanı sıra korku öğelerini ve süper kahraman kurgusunu da yaşatıyor.

Helstrom Dizisi Oyuncu Kadrosu

Fantezi ve dram birleşimi olan Helstrom dizisinde yer alan ana karakter oyuncuları ile oynadıkları roller aşağıdaki gibidir:

Tom Austen, Doğaüstü bir karaktere dayanıyor. Şeytan'ın Oğlu bazen de "Helstrom" olarak lanse edilse de ilk defa tam ismi olan Daimon Helstrom ile ekranlara geliyor.

 

Gündüzleri etik profesörü olan Daimon Helstrom, geceleri ise ruhları defeder. Daiman bu dünyaya katlanamasa da Dünya’yı kurtarmak gibi bir niyeti yoktur, onun istediği sadece ona yakın olan kişileri koruyabilmektedir

 

Sydney Lemmon, Helstrom kardeşlerden olan Ana, dizinin başkarakterlerden biri olan Ana Helstrom rolünde.

 

Ana, gündüzleri bir müzayede evi işletiyor; ancak onun en çok istediği şey insanlara kötülük yapanlara haddini bildirmek. Anai küçüklüğünde babası yüzünden pek çok kötü olay yaşar bu yüzden tek amacı, Dünya’yı babası gibi kötülerden temizlemektir. Bunun yanı sıra babasının birgün gelebileceği ihtimali onu çok korkutuyor.

 

Elizabeth Marvel, Victoria Helstrom rolü ile ekrana geliyor.

 

Karakter, hayali ve gerçek iblisler tarafından zehirlendiği için 20 senedir bakım evinde kalıyor. Victoria’nın istediği tek şey, çocukları ile arasını düzeltebilmek.

 

Robert Wisdom, Bekçi rolüne hayat veriyor

 

Doğaüstü ve gizemli büyü bilgilerinin koruyucusu olan bir karakteri canlandırıyor.

 

June Carryl, Dr. Louise Hastings rolüne hayat veriyor

 

Karakter, Bir psikolog ve Victoria’nın yattığı akıl hastanesinin müdürüdür. Uzun senelerdir Helstrom ailesine göz kulak oluyor.

 

Ariana Guerra, Gabriella Rosetti rolünü oynuyor

 

Karakter, mantık ve inanç arasındaki dengeyi anlatıyor, Daimon ve Hastings’e yardım etmek için geliyor; ancak ilk amacı Daimon’ kurtarabilmek ve sonrasnda ihtiyacı olan insnlara yardım etmek istiyor.

 

Alain Uy, Chris Yen rolünde ekrana geliyor

 

Karakter, Ana’nın iş arkadaşı ve en yakın dostunu canlandırıyor. Ana için ne olursa yapmaya hazır olan karakter, bir yandan da müzayede binasını geliştirmek adına çalışıyor

Helstrom dizisinde ana karakter dışında dizide Daniel Cudmore, Trevor Roberts, Erica Tremblay ve Nolap Hupp yer alıyor.

3 Yorumlar

  1. oooo bunu duymadım hemen izlerim :)

    YanıtlaSil
  2. duymamıştım, farklı bir yapıma benziyor :)

    YanıtlaSil
  3. Dizi izlemekte zorlanıyorum ama yine de aklımda bulunsun. Teşekkür ederim. 🙏

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu