Son eklenen

HEYECANI DOLU DİZGİN YAŞAYACAĞINIZ 5 MÜKEMMEL FİLM

Durağan filmlerden hoşlanmıyorsanız, hep hareket hep heyecan istiyorsanız bu filmler tamda size göre. Heyecan ve adrenalin dolu zamanlar geçirmek istiyorsanız listemize bir göz atın. Dünyada ses getiren bu filmleri sizde çok beğeneceksiniz. Keyifli seyirler...

TETİKÇİ (Shooter) / 2007 YAPIM TÜR: AKSİYON, GERİLİM, POLİSİYE Mark Wahlberg'ün başrolünü üstlendiği ABD yapımı bu filmde heyecan ve aksiyon hiç bitmiyor. Mark bir zamanlar başarılı bir nişancıdır. bu işi bırakmış olmasına rağmen önemli bir görev için kendisinden yardım istenir. Yalnız bu işte Mark'ın bilmediği bir şey vardır. Bu önemli işe çağıran kişiler Amerikan Başkanına suikast düzenlemek isterler. Mark bunu öğrenir ve saf değiştirir. Artık amacı başkanı korumak ve bu komployu çözmek olacaktır. 

İSYAN (Equilibrium) / 2002 YAPIM TÜR: BİLİM KURGU, AKSİYON, GERİLİM Christian Bale'nin başrol oynadığı ABD yapımı harika bir film.Filmde üçüncü dünya savaşı sonucu faşist bir sistem uygulanır ve bunu insanların kabul etmesi beklenir. insanlar için umut etmek bile yasaklanmışken John Preston ilk isyancı olacaktır. 

96 SAAT (TAKEN) / 2008 YAPIM TÜR: AKSİYON, GERİLİM, SUÇ, MACERA, DRAM başrolde Liam Neeson'ın olduğu film inanılmaz takip sahneleriyle dünyada ses getirmeyi başardı. Eski bir casus olan (Liam) uzun zamandır görüşmediği 17 yaşındaki kızı bir çete tarafından kaçırılır. Çete üyeleri kızı yurt dışına satmıştır ve babası özel yetenekli bir ajan olduğundan ip uçları ile kızının yerini bulamak için amansız bir takip sürmektedir. 

İNTİKAM PEŞİNDE (EDGE OF DARKNESS) / 2010 YAPIM TÜR: GERİLİM, GİZEM, SUÇ, KOMPLO, AKSİYON, DRAM Babası dedektif olan bir kızin şüpheli ölümüyle olaylar gelişir. Thomas kızının bir komplo üzerine öldürüldügünü düşünür ve olayı sonuna kadar araştırmaya kararlıdır. Hükümetinde delilleri yok etme çabalarıyla birlikte işler iyice karışır. 

GLADYATÖR (GLADIATOR) / 2000 YAPIM TÜR: SAVAŞ, GERİLİM, AKSİYON, MACERA, DRAM Roma imparatorluğunda yükselmekte olan Maximus bir generaldir. Commodus, babasının bir yabancı olan Maximusu kayırması hoşuna gitmez. Commodus, Maximusun ailesini öldürme talimatı verir. Maximusun ailesi artık yoktur, kendisi ise zor kurtulmuştur. Maximus artık arenada gladyatör olarak dövüştürülmek üzere tutulur. Bundan sonra Maksimus ailesinin intikamını almak için elinden geleni yapacaktır.         

3 Yorumlar

  1. GLADYATÖRÜ izlemişim güzel film

    YanıtlaSil
  2. Gladyatör ve Tetikçi dışındakileri izlemedim, hemen listeme aldım teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar.
    Bu aralar beyaz perdelerden o kadar uzak kaldık ki, günlerce oturup televizyon ekranından da olsa, sürekli filim izlemek istiyorum. Tabi bu filimler benim arşivimde olan ve bana göre başucum dediğim filimler olmalı. Savaş filmlerine de ayrı bir tutkum vardır.

    Paylaşımını yaptığınız ve konusunu özetlediğiniz filmler de çok güzel olmalılar. Ancak bu filmleri izlemek için Digi Türk, Dsmart, Netflix gibi kanallara üye olmam gerekecek herhalde.

    Paylaşım için teşekkür ederim. Emeğinize sağlık. Selam ve muhabbetle.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu